Tgrt Haber

Taha Duymaz yaşıyor mu son durum ne? Taha Duymaz hayat!

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
17 Şubat 2023 11:55 - Güncelleme : 17 Şubat 2023 14:13
Taha Duymaz yaşıyor mu son durum ne? Taha Duymaz hayat!

Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 şiddetinden gerçekleşen deprem 10 ilde hissedildi. Depremin en çok etki ettiği illerden biri ise Hatay oldu. Paylaştığı yemek videolarıyla dikkat çeken fenomen Taha Duymaz, depremin olduğu saatte Hatay'daki evinde enkaz altında kaldı. Arama - kurtarma çalışmalarının devam ettiği bölgede birçok ülkeden uzman ekipler geldi. Peki, Taha Duymaz son durum! Taha Duymaz hayat! Taha Duymaz bulundu mu?

Kahramanmaraş merkezli depremden en çok etkilenen illerden biri Hatay oldu. Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremde enkaz altında kalan isimlerden biri de fenomen Taha Duymaz​ oldu. Peki, Taha Duymaz bulundu mu? Taha Duymaz 

TAHA DUYMAZ SON DURUM 

Son olarak CZN Burak​, Taha Duymaz'ın ablası ile video paylaşarak Taha Duymaz'ın enkaz altında kaldığı bölgede çalışmaların devam ettiğini açıkladı. Dilan Polat'ın yaptığı son açıklama ise sosyal medyada gündem oldu. Polat, "Ben Taha'nın vefat ettiğini düşünüyorum daha fazla konuşmak istemiyorum" dedi. Dilan Polat gelen sorular üzerine Taha Duymaz'ın ablası hakkında ise, "Yürüyerek değil koşarak yararak giderdim mantığım almıyor" yorumunda bulundu. Arama çalışmalarının devam ettiği bölgede Taha Duymaz ve kardeşinin ulaşmak için çalışmalar devam ediyor. Taha Duymaz'ın arkadaşı sosyal emdya hesabından " Başımız sağ olsun" paylaşımında bulundu. Bu paylaşım sonrası sosyal medyada Taha Öldü mü? soruları araştırılmaya başlandı. Konuyla ilgili aile üyelerinden herhangi bir açıklama yapılmadı. 

TAHA DUYMAZ KAÇ YAŞINDA, NERELİ?

1 Eylül 2003 doğumlu Taha Duymaz Hataylıdır. Aşçı olma hayali kuran Taha, youtube platformunda yayınladığı videolarla dikkat çekti. Evinin mutfağında çektiği videolarla beğeni kazanan fenomen Taha Duymaz'ın videoları kısa sürede binlerce beğeni aldı. 

 

 

 

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...