Tgrt Haber

Tarım ve Orman Bakanlığı 5 bin 500 personel alımı ne zaman, başvurular başladı mı?

Editör: Kübra Çelepi / Kaynak: TGRT Haber
31 Ocak 2024 11:43 - Güncelleme : 31 Ocak 2024 11:42
Tarım ve Orman Bakanlığı 5 bin 500 personel alımı ne zaman, başvurular başladı mı?

Tarım ve Orman Bakanlığı'nın yapacağı 5 bin 500 personel alımına dair detaylar merak konusu oldu. Başvuru tarihlerinin ne zaman olacağı sık sık araştırılıyor. Peki, Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı ne zaman? İşte detaylar...

Tarım ve Orman Bakanıİbrahim Yumaklı​'dan müjde geldi. X üzerinden yaptığı açıklamada Bakanlık bünyesinde çalışmak üzere  personel alımı yapılacağını duyurdu. Açıklamaya göre Tarım ve Orman Bakanlığı​'na 5 bin 500 personel alımı​ yapılacak.Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı 2024​ başvuru ne zaman? Tarım ve Orman Bakanlığı personel alacak mı? İşte detaylar...

TARIM VE ORMAN BAKANLİĞİ PERSONEL ALIMI 2024 NE ZAMAN?

Tarım ve Orman Bakanlığı  5 bin 500 personel alımına ilişkin süreci başlattı. Peki, Tarım Bakanlığı personel alımı 2024 ne zaman, başvuru şartları neler? Tarım ve Orman Bakanlığı, ülkenin dört bir yanında bakanlık faaliyetlerini artıracak birçok farklı hizmet birimi adına personel alımı yapacak.  Tarım ve Orman Bakanlığı'nın merkez ve taşra teşkilatında görev almak üzere birçok farklı hizmet birimi adına personel alımı da sağlanacak. Peki, Tarım ve Orman Bakanlığı personel alım başvuruları başladı mı? İşte merak edilenler detaylar... Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı KPSS şartı var mı?

Tarım ve Orman Bakanlığı'na 5500 sözleşmeli personel alımı yapacak. Hangi bölüme, kaç kişi alınacak? Bakan Yumaklı hangi kadroya kaç kişinin alınacağına dair de bir tablo paylaştı.

Tarım ve Orman Bakanlığı 5 bin 500 personel alımı ne zaman, başvurular başladı mı?

TARIM BAKANLIĞI HANGİ BRANŞLARDA PERSONEL ALACAK?

Tarım ve Orman Bakanlığı 2024 yılında 7 bin 158 kadro alacağını geçtiğimiz günlerde duyurmuştu. Buna göre,  ziraat, gıda, su ürünleri, orman mühendislerinin de bulunduğu 5 bin 500 sözleşmeli personel, bin 500 tarım işçisi ve 158 tarım orman uzman yardımcısı istihdam edilecek. 

TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI NE ZAMAN?

Tarım Bakanlığı'na personel alımı adına yapılacak olan başvuruların ve atamaların Şubat ayının sonuna tamamlanması bekleniyor.

 

 

 

 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...