Tgrt Haber

Tartışmalar devam ederken Kızılcık Şerbeti dizisi için Show TV’den yeni karar!

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
24 Nisan 2023 08:33 - Güncelleme : 26 Nisan 2023 17:34
Tartışmalar devam ederken Kızılcık Şerbeti dizisi için Show TV’den yeni karar!

Reyting rekorları kıran Kızılcık Şerbeti, RTÜK tarafından verilen 5 bölümlük yayın yasağı ve 1,5 milyon TL ceza nedeniyle ekrana gelmiyor. Kanaldan dizi ile ilgili yeni gelişme geldi.

Başrolünde Sıla Türkoğlu​ ve Evrim Alasya​ gibi oyuncuların yer aldığı Kızılcık Şerbeti​ dizisi için kanal, ilk kez uygulanan 5 haftalık yayın durdurma cezasıyla ilgili olarak geçen hafta bir kez daha üst mahkemeye itiraz edilmişti. Ancak karar çıkmadı.

KIZILCIK ŞERBETİ​ KOLAJ BÖLÜMÜYLE EKRANDA

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Show TV​ “Kızılcık Şerbeti”ni özleyenler için son 3 bölümden oluşan özel bir kolaj hazırlayacak ve çarşamba günü dizinin eski bölümlerini yayınlayacak. Ancak kolaj bölümde RTÜK’ün ceza verme gerekçesi olarak gösterdiği Nursema’nın (Ceren Karakoç) camdan itilme sahnesine yer verilmeyecek.

Tartışmalar devam ederken Kızılcık Şerbeti dizisi için Show TV’den yeni karar!

KIZILCIK ŞERBETİ​ YENİ BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Tgrt Haber'de daha önce belittiğimiz gibi Kızılcık Şerbeti​ mahkemeye itira dilekçesi veröeye hazırlanıyor. Önümüzdeki pazartesi itibariyle adli süreçle ilgili gelişmeler yeniden takip edilecek. Mahkemeden dizinin devam etmesiyle ilgili olumlu bir karar çıkmazsa ve itiraz reddedilirse ceza uygulanmaya devam edilecek. Show TV​ RTÜK’ün yolladığı belgeselleri yayınlamaya devam edecek ve dizinin yayını ancak 19 Mayıs itibariyle başlayacak.

KIZILCIK ŞERBETİ​ OYUNCULARI

Barış Kılıç (Ömer Ünal)
Evrim Alasya​ (Kıvılcım Arslan)
Settar Tanrıöğen (Abdullah Ünal)
Sıla Türkoğlu​ (Doğa Korkmaz)
Sibel Taşçıoğlu (Pembe Ünal)
Doğukan Güngör (Fatih Ünal)
Müjde Uzman (Alev Arslan)
Nilay (Feyza Civelek)
Mustafa (Emrah Altıntoprak)

Kaynak: TGRT HABER
Sonraki Haber Yükleniyor...