Tgrt Haber

Tekirdağ'da deprem | Kaç büyüklüğünde oldu? SON DAKİKA! 27 Şubat Tekirdağ'da deprem mi oldu?

Editör: Sumru Tarhan / Kaynak: TGRT Haber
27 Şubat 2024 16:20 - Güncelleme : 27 Şubat 2024 17:34
Tekirdağ'da deprem | Kaç büyüklüğünde oldu? SON DAKİKA! 27 Şubat Tekirdağ'da deprem mi oldu?

Tekirdağ'da sarsıntı hisseden vatandaşlar deprem mi oldu sorusunu araştırıyor. Kandilli Rasathanesi ve AFAD son depremler listesi ise araştırılmakta. 27 Şubat günü meydana gelen depremin ardından ise Tekirdağ'da deprem mi oldu, kaç büyüklüğünde soruları aratıldı.

27 Şubat günü meydana gelen depremin ardından Tekirdağ​'da deprem​ mi oldu sorusu araştırıldı. Kandilli Rasathanesi​ ve AFAD​ son depremler listesi aracılığıyla gün içerisinde meydana gelen depremlere ulaşabiliyoruz. Vatandaşlar ise Tekirdağ'da deprem mi oldu, kaç büyüklüğünde sorularını araştırıyor.

TEKİRDAĞ'DA DEPREM Mİ OLDU?

27 Şubat günü Çanakkale​'de 4.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Tekirdağ'da deprem | Kaç büyüklüğünde oldu? SON DAKİKA! 27 Şubat Tekirdağ'da deprem mi oldu? - 1. Resim

KANDİLLİ RASATHANESİ SON DEPREMLER LİSTESİ!

Kandilli Rasathanesi son depremler listesi aracılığıyla gün içerisinde olan depremlere ulaşabilmekteyiz. Günlük ve anlık olarak verilerin paylaşılmasıyla beraber son depremler listesine erişebiliyoruz. Sarsıntı hisseden vatandaşlar ise son depremler listesini kontrol ediyor.

SON DEPREMLER LİSTESİ!

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...