Tgrt Haber

Tetikçinin Oğlu Metin kimdir, gerçek adı ne?

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
11 Nisan 2023 16:00 - Güncelleme : 11 Nisan 2023 17:07
Tetikçinin Oğlu Metin kimdir, gerçek adı ne?

Senaryosunu Gökhan Horzum'un üstlendiği Tetikçinin Oğlu dizisi usta oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor. Aksiyon ve dramayı bir arada sunan dizide Metin karakteri izleyici tarafından araştırılıyor. Bu akşam ilk bölümüyle ekranda olacak dizinin oyuncuları kimler, konusu nedir?

Bu akşam saat 20:00'de ilk bölümü yayınlanacak Tetikçinin Oğlu dizisinin oyuncuları, hikayesi araştırılıyor. Başrolünde Şevket Çoruh​ ve Timuçin Esen'in yer aldığı dizide Genco Özak da yer alıyor. 

TETİKÇİNİN OĞLU METİN​ KİMDİR, GERÇEK ADI NE?

Aile bağları güçlü olmayan Metin​ için hayatta bir tek Sibel vardır. Sibel, Metin’in en büyük zaafıdır. Hemofili hastası olmasına rağmen risk almaktan korkmayan, her türlü belaya girebilen, girdiği bu belalardan da bir o kadar kolay sıyrılabilen biridir. Tetikçinin Oğlu Metin​ karakterini Genco Özak oynuyor. 

GENCO ÖZAK KİMDİR?

1992 doğumlu Genco, lisans eğitimini Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nde tamamladı. Genco Özak, 1.84 metre boyunda, 79 kilo ve Akrep burcudur. Kocamın Ailesi dizisiyle oyunculuğa başlayan Özak, peş peşe çok konuşulan yapımlarda yer aldı. 

Tetikçinin Oğlu Metin kimdir, gerçek adı ne?

GENCO ÖZAK DİZİLERİ?

Kocamın Ailesi,

Vatanım Sensin,

Kor,

Martıların efendisi,

Kaybedenler Kulübü,

Söz,

Güvercin,

Çukur,

Tetikçinin Oğlu

 

 

Kaynak: TGRT HABER
Sonraki Haber Yükleniyor...