Tgrt Haber

Tetikçinin Oğlu setinde kavga! İki usta oyuncu birbirine girdi iddiası! Şevket Çoruh neden sinirlendi?

19 Nisan 2023 09:21 - Güncelleme : 19 Nisan 2023 10:31
Tetikçinin Oğlu setinde kavga! İki usta oyuncu birbirine girdi iddiası! Şevket Çoruh neden sinirlendi?

Salı akşamları yayınlanan Tetikçinin Oğlu dizisi dün akşam 2. bölümü ile ekranlarda yer aldı. Başrolünde Şevket Çoruh, Timuçin Esen ve Genco Özak gibi oyuncuların yer aldığı dizinin setinde tartışma çıktı. İki usta oyuncu birbirine girdi.

Ekranların yeni dizisi Tetikçinin Oğlu hem konusu hem de usta oyuncu kadrosuyla ilk günden merak edilen diziler arasında yer aldı. Dizinin çekimleri sırasında başrol oyuncuları Şevket Çoruh​ ve Timuçin Esen arasında gerginlik yaşandığı iddia ediliyor.

TETİKÇİNİN OĞLU SETİNDE KAVGA İDDİASI

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşıma göre; “Tetikçinin Oğlu dizisinde Timuçin Esen ve Şevket Çoruh’u buluşturan dizinin iki ünlü oyuncusu zaman zaman gergin anlar yaşanıyor. Bunun nedeni ise Timuçin Esen'in senaryodaki diyaloglardan ve mekan seçimine kadar birçok konuda kendi istediğini yaptırması. Bu durumun zaman zaman Şevket Çoruh’un tepkisini çektiği kulislerden sızan dedikodular arasında. Başka bir iddia ise,dizinin yönetmeni ile Timuçin Esen'in kavga ettiği. Sette yönetmenle sorun yaşayan Esen’in kendi sahnelerini daha önce de “Hekimoğlu” dizisinde beraber çalıştığı yönetmen  Emre Aybek'in çekmesini istediği öğrenildi.

TETİKÇİNİN OĞLU OYUNCULARI!

Timuçin Esen,

Şevket Çoruh​,

Genco Özak,

Sezin Akbaşoğulları,

Serhat Kılıç,

Bahar Şahin,

Esra Kızıldoğan,

Baran Can Eraslan

TETİKÇİNİN OĞLU 3. BÖLÜM FRAGMANI İZLE!

 

Sonraki Haber Yükleniyor...