Tgrt Haber

TGRT Haber'in yeni logosu tanıtıldı 'Daima Öncü, Daima Önde'

22 Nisan 2014 20:25 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 12:19
TGRT Haber'in yeni logosu tanıtıldı 'Daima Öncü, Daima Önde'

TGRT Haber'in yeni yayın tanıtımı, yeni hedefleri ve yeni logosunun tanıtımı İhlas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sayın A. Mücahid Ören tarafından gerçekleştirildi. Sayın A. Mücahid Ören yaptığı konuşmada, Merhum Enver Ören'in TGRT Haber'in yeni logosunu son onayladığı proje olduğunu da ifade etti.

TGRT Haber'in yeni yayın tanıtımı, yeni hedefleri ve yeni logosu İhlas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sayın A. Mücahid Ören tarafından gerçekleştirildi. Sayın A. Mücahid Ören tanıtımda yaptığı konuşmada şunları kaydetti; Enver Bey, 'ben başlıyorum hayırlı olsun' diyerek yola çıktı ama biz yine bu şekilde yenilenen yüzüyle TGRT için 'Daima Öncü, Daima Önde' sloganıyla yola çıkıyoruz. Yeni Türkiye'nin yeni Türkiye'si diye sloganımızı açıklamıştık bugün televizyonumuz için 'Daima öncü' diye bir slogan tespit ettik. TGRT ismi 21 seneye dayanıyor, 21'den geriye sayarak yeni bir görsel hazırlığımızı size sunalım istedik. Bu çalışma Enver Bey'in onayladığı son proje, 2012 yılında başladık, bunları hazırlayan şirket bize sunumları gönderdi. Aralık ortası gibi elimize geldi, Ocak ayının ilk haftası veya 10'u gibi evinde ziyaret ettim kendilerini, 'Efendim biz bir çalışma hazırladık, size sunmak istiyorum' dedim. Yeni logo çalışması nasıl olmalı bunu anlattım, sualler sordular, tekrar tekrar izlediler 'hayırlı, mübarek olsun' dediler. İnşallah bahara yetişir yayına girer' dediler, tabii ki o bahar tatlı bir bahar olmadı. Kısmet bugüneymiş, dolayısıyla bu bizim için çok önemli bir hatıra, bu hatıraya çok iyi bakmamız lazım sevgili TGRT çalışanları Enver Bey'in size bu son hatırasıdır. İnşallah yeni bu emanetle TGRT daima öncülüğünde bugün geldiğinden daha çok ileri noktalara gidecektir. Bunun için var gücümüzle çalışacağız. Bir 45 seneyi biz ve bizden sonraki nesillerle yaşamayı Allah bizlere nasip etsin, hepinizi saygıyla selamlıyorum, Allah'a emanet olun' diyerek TGRT Haber'in yeni lansman tanıtımı konuşmasını sonlandırdılar.
TGRT Haber / Semih BİŞKİN
TGRT Haber'in yeni logosu tanıtıldı 'Daima Öncü, Daima Önde'
TGRT Haber'in yeni logosu tanıtıldı 'Daima Öncü, Daima Önde'

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...