Tgrt Haber

TGS'den iş ilanı! Depremzedeler başvurabilecek

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: TGRT Haber
07 Nisan 2023 11:16 - Güncelleme : 07 Nisan 2023 11:50
TGS'den iş ilanı! Depremzedeler başvurabilecek

THY ve Havaş'ın ortak şirketi olan TGS, depremzedeler için istihdam planını duyurdu. Yolcu hizmetleri memuru ve rampa işçisi alımı yapılacağı belirtilirken işe alım şartları da açıklandı.

Türkiye, 6 Şubat'ta meydana gelen Kahramanmaraş​ merkezli depremlerin yaralarını sarmaya devam ediyor.  Bu kapsamda devlet kurumları depremzedelerin istihdam​ edilmesi için de bir dizi çalışma yürütüyor.   

Bu kapsamda Turkish Ground Services (TGS), 6 Şubat'ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından afetzedelere yönelik başlattığı istihdam ilanını açıkladı.

Türk Hava Yolları​ (THY) ve Havaş'ın ortak şirketi TGS'nin internet sitesinde yer alan ilanlarda, yolcu hizmetleri memuru ve ramp işçisi alımı yapılacağı duyuruldu.

11 NİSAN'A KADAR BAŞVURULABİLECEK

İlana, 2935 sayılı Olağanüstü Hal Kanunu'na göre depremlerden etkilenen iller olarak kabul edilen Kahramanmaraş, Adana, Adıyaman, Diyarbakır, Gaziantep, Hatay, Kilis, Malatya, Osmaniye, Şanlıurfa ve Elazığ'da kendisi ve/veya 1. dereceden yakını (anne, baba, kardeş eş ya da çocuk) "afetzede" olarak değerlendirilen adaylar başvuru yapabilecek.

Başvurular, 11 Nisan Salı gününe kadar alınacak. İlan ve başvurulabilecek pozisyonlarla ilgili detaylı bilgiye "https://basvuru.tgs.aero" adresinden ulaşılabilecek.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...