Tgrt Haber

Tırnak şekliniz kişiliğiniz hakkında çok şey söylüyor: Zeki insanlar istisnasız bu tırnak şekline sahip oluyor!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
24 Kasım 2022 14:30 - Güncelleme : 24 Kasım 2022 17:42
Tırnak şekliniz kişiliğiniz hakkında çok şey söylüyor: Zeki insanlar istisnasız bu tırnak şekline sahip oluyor!

Parmak izleri benzersizdir bizi tanımlamak için kullanılır. Ancak tırnak şeklinin kişilik özelliği göstergesi olduğunu biliyor muydunuz? Artık ellere dikkatli bakmanın zamanı geldi. Bu durum özellikle yeni insanlarla tanışırken size pek çok faydalı bilgi verebilirler. Tırnak şekline bağlı kişilik özellikleri şaşırtıcı derecede doğrudur. Bu kişilik ölçümünü test etmenin en iyi yolu ise elbette önce kendi üzerinizde denemek olacaktır.

Vücut şekliniz, yüzünüzün şekli hatta duruşunuz dahi kişiliğinize ayna tutar. Tırnakların kişilik​ üzerindeki etkisini öğrenirken öncelikle tırnaklarınızın hangi tırnak kategorisine ait olduğunu bulmanız gerekecek. Kategorinizi bulabilmek için aşağıdaki tabloyu kullanın. Sonrasında ise, aşağıda verilen bilgileri okuyarak atfedilen kişilik özelliklerinin ne kadar doğru olduğunu kontrol edebilirsiniz.

1 UZUN VE DİKEY TIRNAKLAR

Siz gerçek bir romantiksiniz. Tutku ve duygular sizin için çok önemlidir ve genellikle olmanız gerektiği kadar mantıklı değilsinizdir. Bu, oldukça öfkeli ve güçlü ruh hali değişimlerine sahip olmanızla sonuçlanabilir. Ancak çok güçlü bir hayal gücünüz var. Ayrıca çok sosyalsiniz ve çok kolay yeni arkadaşlar edinebilirsiniz. 

2 GENİŞ VE KISA TIRNAKLAR

Çok doğrucu ve her zaman doğruları söyleyen birisin. Ayrıca çokça düşünmeyi seven bir teorisyensiniz. Ne yazık ki, etrafınızdaki insanlarla etkileşim kurma şeklinizde pek yapıcı değilsiniz. Net tavrınız ve zekânız sizi harika bir tavsiye kaynağı yapıyor çünkü genel olarak herkesin sizden doğru tavsiyeleri alıyor. Bu tırnak şekli aynı zamanda çok çabuk öfkelendiğinizi gösteriyor.

Tırnak şekliniz kişiliğiniz hakkında çok şey söylüyor: Zeki insanlar istisnasız bu tırnak şekline sahip oluyor!

3 ve 4 YUMURTA BİÇİMLİ TIRNAKLAR

Siz inanılmaz bir arkadaşsınız. Çok huzurlusunuz ve kesinlikle stres ve kaostan nefret ediyorsunuz. Sosyal kişiliğinize rağmen işleri kendi başınıza yapmayı seviyorsunuz ve olaylarla başa çıkmak için en iyi yolun tek başına ve sakin karar vermek olduğunu düşünüyorsunuz. Mantıklı karar vermek ise bir numaralı önceliğinizdir. Mantıklı kararlar verme yeteneği, aynı zamanda çok istikrarlı bir insan olduğunuzu ve çevrenizden nadiren etkilendiğiniz anlamına geliyor.

5 KARE BİÇİMLİ TIRNAKLAR

İyi bir lidersiniz. Cesur ve dayanıklı olmanızla tanınırsınız aynı zamanda yakınlarınıza göstermekten hoşlandığınız şakacılığınız da var. Dışarıdan oldukça sert bir kabuğunuz var ve sizi tanımak ve güveninizi kazanmak biraz zaman alıyor.

6 ve 7 ÜÇGEN BİÇİMLİ TIRNAKLAR

Üçgen biçimli tırnaklara sahip insanlar genellikle çok zekidir. Çok mükemmeliyetçi olma eğiliminde oldukları için harika yenilikçilerdir. Bu şekilde tırnaklara sahip insanlar genellikle diğerlerinin birkaç adım önündedirler ve işleri hızlı yaparlar. Bu da onları zorlu üst düzey işler için mükemmel kılar.

8 BADEM ŞEKLİNDEKİ TIRNAKLAR

Son derece sosyalsiniz ve çevrenizdeki insanlara karşı çok cana yakınsınız. Arkadaşlarınız dürüstlüğünüzü ve sadakatinizi takdir ediyor. En iyi becerilerinizden biri insanlarla iletişim kurma ve bunu yaparken onları rahat ettirme becerinizdir. İnsanlar ayrıca nezaketinizi takdir ediyor. Hiç kimseye karşı agresif veya kızgın olamıyorsunuz.

9 KILIÇ ŞEKLİNDEKİ TIRNAKLAR

Bu tırnak şekli, çok çalışma ve hırslı olma arzusunu gösteriyor. Sizin için neyin önemli olduğuna odaklanmayı ve ardından hedeflerinize ulaşmak için elinizden gelen her şeyi yapmayı seviyorsunuz. Gerektiğinde fazla çalışmakta sorun yaşamadığınız için profesyonel dünyada muhtemelen çok başarılısınız. Ayrıca iş ahlakınızla başkalarına ilham verdiğiniz için harika bir lidersiniz. İnatçılığınıza rağmen çok istikrarlı bir kişiliğiniz var ve genellikle çok yönlü biri olarak kabul ediliyorsunuz.

IQ ve zeka testlerinden yararlanarak bilişsel zeka gelişimi için  TGRTHaber.aktuel  içeriklerine tıklayabilirsiniz.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...