Tgrt Haber

Titanik filmi tekrar Netflix'te yer aldı! Eleştiriler peş peşe geldi

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
29 Haziran 2023 12:58 - Güncelleme : 29 Haziran 2023 17:13
Titanik filmi tekrar Netflix'te yer aldı! Eleştiriler peş peşe geldi

Netflix platformu, James Cameron'ın 1997 yapımı Oscar ödüllü Titanic filmini bünyesine tekrar aldı. Başrollerini Leonardo DiCaprio ve Kate Winslet'ın yer aldığı film, 1 Temmuz 2023'ten itibaren yeniden ABD ve Kanada'daki abonelere sunulacak. Ancak bazı kullanıcılar, Netflix'e ateş püskürdü.

Netflix​, Titanik​ filmini tekrar yayınlamaya başlayınca tepkiler peş peşe geldi. Netflix ayrıca The Deepest Breath adlı bir serbest dalış belgeselinin fragmanını da yayınladı. Her iki yapım da sosyal medya​ kullanıcılarını rahatsız etti.

İZLEYİCİDEN NETFLİX ELEŞTİRİSİ 

Netflix'in Titanik filmini yayınlaması bazı aboneleri memnum etmedi. Kullanıcılar, Netflix'i düşüncesiz olmakla eleştirdi. Titanic filminin beş kişinin ölümüyle sonuçlanan Titan denizaltısı trajedisinden sadece birkaç gün sonra gösterilecek olması tepkilere neden oldu.

Titanik filmi tekrar Netflix'te yer aldı! Eleştiriler peş peşe geldi

TİTAN DENİZALTISI OLAYI NEDİR?

Atlantik Okyanusu'nda 15 Nisan 1912 yılında buz dağına çarparak serin sulara gömülen Titanik tam 101 yıl sonra 5 canın daha yitirilmesine neden oldu. Titanik enkazını görmek için 250 bin dolar bilet karşılığında Titan isimli denizaltı ile okyanusun dibine dalan 5 kişi hayatını kaybetti. Titanik kaybolan denizaltı enkazı dün uçak ve özel ekipmanlarla yapılan incelemelerin sonucunda bulundu. Peki içerisinde İngiliz Milyerder Hamish Harding, Pakistanlı iş insanı Şahzade Davud ve oğlu Süleyman Davud, denizaltının sahibi ve şirketin kurucusu Stockton Rush ve Fransız denizaltı pilotu Paul Henry Nargeolet'in olduğu denizaltı kazası hakkında neler biliniyor? İşte A'dan Z'ye Titanik kaybolan denizaltı hakkında her şey...

 

 

 

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...