Tgrt Haber

TOGG engelli indirimi olacak mı? TOGG kaç tane üretildi?

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
15 Mart 2023 10:15 - Güncelleme : 15 Mart 2023 10:52
TOGG engelli indirimi olacak mı? TOGG kaç tane üretildi?

Yerli otomobil TOGG'un fiyatı netleşti. TOGG'un standart menzilli modeli 953 bin TL'den satışa çıkarken uzun menzilli modeli ise 1 milyon 215 bin TL olarak belirlendi. Akıllı cihazın modern ve özgün tasarımıyla uyumlu şekilde dizayn edilen TOGG hakkında araştırmalar sürüyor. Kaliteli ve şık tasarımlarıyla beğenilen TOGG kaç tane üretildi? TOGG engelli indirimi olacak mı?

Togg’un Gemlik’te bulunan üretim​ tesisi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katılımıyla açıldı Üretimi devam eden TOGG​'un fiyatı da belli oldu. Banttan inecek ilk model elektrikli C-SUV, 5 aylık testlerin ardından Mart 2023’te satışa sunulacak. Peki, kaç tane TOGG​ üretildi? 

TOGG​ KAÇ TANE ÜRETİLDİ?

TOGG​ üretiminde yılda 175 bin üretim​ kapasitesi, 10 yılda, 5 farklı modelden toplam 1 milyon adet otomobil üretimi gerçekleşti. 

TOGG​ ENGELLİ İNDİRİMİ OLACAK MI?

Yerli üretim​ fabrikasının kurulmasının ardından üretime hızlıca geçilen TOGG​, özellikleri ve görünümüyle beğeniye sunuldu. TOGG satış fiyatları ile ilgili açıklama geldi.  Ancak TOGG​ otomobillerde engelli indirimi olup olmadığına dair henüz herhangi bir açıklama yapılmadı. 

TOGG engelli indirimi olacak mı? TOGG kaç tane üretildi?

TOGG​ ÖZELLİKLERİ

88,5 kWh kapasiteli batarya seçeneğinin tüketim değeri 16,9 kWh/100 km (WLTP)olacak. 

TOGG​, yüzde 20'den yüzde 80'e batarya doluluk seviyesineulaşabiliyor. 

T10X, verileri işleyerek yapay zekâ ile geliştirilebilen, sürekli gelişen bir akıllı cihaz olarak yollara çıkıyor. 

Uçak kokpitini anımsatan formuyla vites ve elektronik park freni fonksiyonlarını barındıran konsol ekranın kontrolüne yardımcı oluyor. 

 

Kaynak: TGRT HABER
Sonraki Haber Yükleniyor...