Tgrt Haber

Trabzonspor - Beşiktaş maçına deplasman yasağı geldi, BJK taraftarı alınmayacak

Editör: Sumru Tarhan / Kaynak: TGRT Haber
12 Eylül 2024 11:25 - Güncelleme : 12 Eylül 2024 11:33
Trabzonspor - Beşiktaş maçına deplasman yasağı geldi, BJK taraftarı alınmayacak

TS- BJK maçına kısa süre kala rakip takım taraftarları deplasman yasağı var mı, stada girebilecekler mi merak ediyorken açıklama geldi. 15 Eylül günü 20.00'da başlayacak olan mücadeleye Beşiktaş taraftarı giremeyecek.

Süper Lig​'de milli ara 5. hafta maçları ile sona eriyor. Şenol Güneş​'in Trabzonspor​ ile anlaşmasının ardından ilk karşılaşması Beşiktaş​ ile olacak.

15 Eylül'de oynanacak olan karşılaşmaya Beşiktaş taraftarı alınmayacak mı merak edilirken açıklama geldi.

TRABZONSPOR - BEŞİKTAŞ MAÇI DEPLASMAN YASAĞI VAR MI?

15 Eylül günü oynanacak olan karşılaşmaya Beşiktaş taraftarı alınmayacak. TSYD Trabzon Şubesi tarafından gelen açıklamaya göre, Valilik Toplantı Salonu'nda gerçekleşen toplantı sonrasında Beşiktaş taraftarının stadyuma alınmayacağına karar verildi.

Trabzonspor - Beşiktaş maçına deplasman yasağı geldi, BJK taraftarı alınmayacak - 1. Resim

BEŞİKTAŞ TARAFTARI TS MAÇINA ALINMAYACAK MI SON DAKİKA?

15 Eylül günü 20.00'da oynanacak olan derbiye kısa süre kala deplasman yasağı geldi. Buna göre siyah beyazlı ekibin taraftarı stadyuma alınmayacak.

Deplasman yasağı, güvenlik önlemleri kapsamında geldi.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Ahmet13 Eylül 2024 05:54

Bu nasıl bir karar böyle TS taraftarları da maçlarına gidemiyolar, futbol ne kadar güzel olduğunda görelim diye bi taraflı mı yapıyorlar

Sonraki Haber Yükleniyor...