Tgrt Haber

Üç Kız Kardeş Bella kimdir? Lara Domaç kimdir, kaç yaşında, nereli, instagram hesabı ne?

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
18 Ocak 2023 15:10 - Güncelleme : 18 Ocak 2023 16:14
Üç Kız Kardeş Bella kimdir?  Lara Domaç kimdir, kaç yaşında, nereli, instagram hesabı ne?

Her salı ekranlarda yer alan Üç Kız Kardeş dizisinin başrolünde Özgü Kaya, Berker Güven ve İclal Aydın yer alıyor. Dizi son olarak 35. bölümle izleyicisiyle buluştu. Sevilen dizi Üç Kız Kardeş'e Bella karakteriyle Lara Domaç dahil oldu. İzleyiciler Bella karakterinin gerçek adını araştırmaya başladı. Peki, Üç Kız Kardeş Bella kimdir? Lara Domaç kimdir, kaç yaşında, nereli, instagram hesabı ne?

Yayınlandığı günden itibaren sevilen Üç Kız Kardeş​ Ayvalık'ta çekiliyor. Hem oyuncu kadrosu hem de konusuyla sevilen dizi Üç Kız Kardeş 36. bölüm fragmanıyla beğeni topladı. Diziye yeni karakter olan Bella dahil oldu. Peki, Üç Kız Kardeş Bella kimdir?  Lara Domaç kimdir, kaç yaşında, nereli, instagram hesabı ne? 

ÜÇ KIZ KARDEŞ BELLA KİMDİR?

Üç Kız Kardeş dizisinin dün akşam yayınlanan bölümüne yeni bir oyuncu dahil oldu. Fatih​'in Almanya'dan gelen kızı Bella diziye dahil oldu. Genç Bella karakterine oyuncu Lara Domaç hayat veriyor. 

LARA DOMAÇ KİMDİR?

Genç oyuncu Lara Domaç, 1999 yılında İstanbul’da doğdu. 2019 yılında katıldığı Sinema Güzeli Yarışmasında Türkiye 3.cüsü olan Lara Domaç, oyuncu olmaya karar verdikten sonra eğitimler almaya başladı. 20 dakika, Hayallerim Aşkım ve Ailem, Teşkilat  Adı Sevgi dizilerinde oynadı. 

Üç Kız Kardeş Bella kimdir?  Lara Domaç kimdir, kaç yaşında, nereli, instagram hesabı ne?

ÜÇ KIZ KARDEŞ OYUNCULARI

Özgü Kaya

Almila Ada,

Berker Güven

Nazlı Senem Ünal,

Melisa Berberoğlu,

Reha Özcan,

Veda Yurtsever

 

 

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...