Tgrt Haber

Üç Kız Kardeş dizisine yeni oyuncu! Soner ve Türkan için son yaklaştı!

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
03 May 2023 12:13 - Güncelleme : 03 May 2023 16:00
Üç Kız Kardeş dizisine yeni oyuncu! Soner ve Türkan için son yaklaştı!

Salı akşamlarının sevilen dizisi Üç Kız Kardeş'in 49. bölüm fragmanı yayınlandı. Başrolünde Özgü Kaya ve Berker Güven'in yer aldığı diziye Kartal karakteri dahil oldu.

Eda Teksöz’ün yönettiği dizi Üç Kız Kardeş​'e 49.bölümüne Kartall karakteri dahil olacak. Salı günleri, saat 20:00'de ekranda olan Üç Kız Kardeş dizisinde Türkan ve Soner'in arasına Kartal​ girecek. 

ÜÇ KIZ KARDEŞ'E YENİ OYUNCU! 

Üç Kız Kardeş dizisinin yeni bölümüne Kartal karakteri dahil olacak. Kartal karakterini Yemin dizisiyle adını geniş kitlelelere duyuran Gökberk Demirci dahil oldu. Türkan ve Soner'in boşanması gündemdeyken, Kartal tüm dengeleri değiştirmeye gelecek. 

Üç Kız Kardeş dizisine yeni oyuncu! Soner ve Türkan için son yaklaştı!

ÜÇ KIZ KARDEŞ'İN SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Türkan, Rüçhan'ın çektirdiği fotoğraflarla mahkemede Somer'in kullanacağını hatta fotoğrafları Somer'in çektirdiğini düşünür. Somer'in kendisine yaptığı haksızlığa isyan eden Türkan, Somer'e ağır sözlerle karşılık verir. Somer, Türkan’ın elindeki fotoğraflar konusunda Rüçhan’ı ele vermemek için tüm suçu üstlenir.Somer ve Türkan, artık tarafı olmadıkları bir yanlış anlaşılmanın kurbanı olmuşlardır. Türkan, bir inat uğruna Somer'den boşanmakta kararlıdır. Somer ve Türkan'ın boşanacağı tarih belli olur ve ikili resmen köşe kapmaca oynar.

ÜÇ KIZ KARDEŞ OYUNCULARI!

  • Özgü Kaya,
  • Berker Güven,
  • Almila Ada,
  • İclal Aydın,
  • Gökberk Demirci,
  • Veda Yurtsever,
  • Nazlı Senem Ünal

ÜÇ KIZ KARDEŞ 49. BÖLÜM FRAGMANI!

Kaynak: TGRT HABER

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...