Tgrt Haber

Üç Kız Kardeş Kartal kimdir? Gökberk Demirci kaç yaşında, instagram hesabı ne?

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
19 Eylül 2023 16:52 - Güncelleme : 19 Eylül 2023 17:32
Üç Kız Kardeş Kartal kimdir? Gökberk Demirci kaç yaşında, instagram hesabı ne?

Özgü Kaya ve Berker Güven gibi isimlerin yer aldığı Üç Kız Kardeş, bugün yeni sezonunun ilk bölümüyle televizyon ekranında olacak.

Yolları ayrılan ve her biri bambaşka hayatlara savrulan Türkan, Dönüş ile Derya’nın neler yaşayacağı merak konusu. Bu akşam başlayacak diziye sonradan dahil olan Kartal​ karakteriyle Gökberk Demirci izleyiciler tarafından araştırılıyor. 

ÜÇ KIZ KARDEŞ​ BUGÜN BAŞLIYOR

Dizide Türkan’ın (Özgü Kaya) çocuğunun babası Somer’i  (Berker Güven) mi? yoksa ona emek veren Kartal’ı (Gökberk Demirci) mı seçecek? 

Türkan, Somer'in yıllar önce bırakıp gitmesiyle kendisine ve kızına bambaşka bir hayat kurar. Somer'in bir gün çıkıp gelmesiyle alt üst olan Türkan, Kartal'la girdiği yoldan pişman olacak mı? Nesrin'e ne olacak? 

Üç Kız Kardeş Kartal kimdir? Gökberk Demirci kaç yaşında, instagram hesabı ne?

ÜÇ KIZ KARDEŞ KARTAL KİMDİR?

Üç Kız Kardeş dizisinde Kartal karakteriyle izleyici karşısında olan Gökberk Demirci, 20 Ekim 1989, İzmit doğumludur. Oyunculuk kariyerine Bir Zamanlar Osmanlı: Kıyam (2012) adlı dizide küçük bir rolle başlayan Gökberk Demirci, Yemin (2019), Hayatımın Aşkı (2016) ve Arka Sokaklar (2018) gibi dizilerde rol almıştır. Son olarak, Üç Kız Kardeş dizisine dahil olmuştur. 

ÜÇ KIZ KARDEŞ'İN YENİ SEZON FRAGMANI YAYINLANDI 

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...