Tgrt Haber
Aktüel - Aktüel
5 saat 34 dakika önce

4 farklı ilde gerçekleşecek olan e-YDS tarihi belli oldu

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı (ÖSYM) tarafından düzenlenen Elektronik Yabancı Dil Sınavı (e-YDS)'ye az kaldı. Adaylar ise e-YDS ne zaman sorusunu soruyor.
Aktüel - Aktüel
6 saat 1 dakika önce

Celta Vigo-Real Madrid maçında Arda Güler'in ilk 11 durumu

Milli aranın ardından İspanya LaLiga'da Celta Vigo ile Real Madrid karşı karşıya gelecek. Milli futbolcumuz Arda Güler'in karşılaşmada oynayıp oynamayacağı ise gündem oldu. Geçtiğimiz günlerde süre bulamadığı için Arda Güler'in takımdan ayrılmak istediği iddia edilmişti. Arda Güler'in karşılaşmaya yedeklerden dahil olması bekleniyor.
Aktüel - Aktüel
6 saat 11 dakika önce

Ankara Mamak'ta elektrik kesintisi yaşanıyor (18 Ekim Cuma)

Bugün erken saatlerde başlayan Ankara elektrik kesintisinde çalışmalar devam ediyor. Vatandaşlar elektriklerin ne zaman geleceğini merak ederken Başkent internet sitesinde saat kaça kadar devam edeceği paylaşıldı.
Aktüel - Aktüel
6 saat 19 dakika önce

34 ilçede ders süresi kısaldı! İstanbul'da okul saatleri değişti mi?

MEB tarafından yayınlanan genelge kapsamında İstanbul Valiliği 34 ilçede okullarda ders saatlerini değiştirdi. Ders saatlerinin değişmesinin ardından okul saatleri değişecek mi sorusu öğrenciler ve velileri tarafından araştırılmaya başlandı.
Aktüel - Aktüel
6 saat 36 dakika önce

Green Card başvuruları kasımda bitecek

Her yıl binlerce kişinin başvurduğu Green Card ile ilgili birçok detay merak ediliyor. Vatandaşlar bu kez Green Card başvuru ne zaman bitiyor sorusunu soruyor.
Aktüel - Aktüel
6 saat 43 dakika önce

Pevidem SC-Benfica maçında Kerem Aktürkoğlu'nun oynayıp oynamayacağı gündem oldu

Portekiz Kupası kapsamında Benfica yarın Pevidem SC deplasmanına çıkacak. Karşılaşmanın başlamasına saatler kala milli futbolcu Kerem Aktürkoğlu'nun maçta oynayıp oynamayacağı merak edildi. Kerem Aktürkoğlu'nun Orkun Kökçü ile birlikte ilk 11'de başlaması bekleniyor.
Aktüel - Aktüel
6 saat 50 dakika önce

Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu Hacettepe Üniversitesi mezunu

Fahrettin Koca yerine Sağlık Bakanı olarak göreve gelen Kemal Memişoğlu, vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Bununla birlikte Kemal Memişoğlu kimdir, Sağlık Bakanı kimdir soruları gündeme geliyor.
Aktüel - Aktüel
7 saat 7 dakika önce

İstanbul'da bulunan ilçe sayısı ve isimleri 2024

Bugün İstanbul Valiliği tarafından 34 ilçede okul ders saatlerinin değiştiği duyuruldu. 34 rakamını gören vatandaşlar ise İstanbul'da kaç ilçe var araştırmaya başladı. Anadolu ve Avrupa yakası semtleri ve nüfusu.
Aktüel - Aktüel
7 saat 25 dakika önce

18 Ekim Gelin Evi programının kimin kazandığı açıklandı

Ezgi Sertel tarafından sunulan Gelin Evi programının bu haftaki son bölümü yayınlandı. Programın yayınlanmasının ardından Gelin evi son bölüm kim kazandı sorusu gündeme geldi. Ayrıca birinci olan gelinin puanı da izleyiciler tarafından merak edildi.
Aktüel - Aktüel
7 saat 38 dakika önce

Alanya yangınına havadan da destek sağlanıyor

18 Ekim günü Alanya'da meydana gelen orman yangını vatandaşları endişelendirdi. 15.00 civarında çıkan yangına havadan destek sağlanırken son dakika son durumu da araştırılıyor.
Aktüel - Aktüel
8 saat 2 dakika önce

Disney Plus üyeliklerine gelen zamla beraber yıllık ve aylık ücreti değişti

İçerisinde birçok dizi, çizgi film ve film bulunduran Disney Plus, abone ücretlerinde değişikliğe gitti. Aboneler ise değişen fiyat tablosunun üzerine Disney Plus zam mı geldi, ne kadar araştırmaya başladı. Yeni fiyatlar sosyal medyada da çok konuşuldu.
Aktüel - Aktüel
8 saat 2 dakika önce

Secret Level dizisinin ne zaman yayınlanacağı açıklandı! İlk sezonunda olacak oyunların listesi

Amazon Prime Video'da yayınlanacak olan Secret Level dizisinin konu alacağı oyunlar belli oldu. İlk sezonu 15 bölümden oluşacak olan dizisinin ne zaman çıkacağı açıklandı. 2024 Aralık ayında dizi Prime Video'da çıkış yapacak.
Aktüel - Aktüel
8 saat 21 dakika önce

Türkiye Voleybol Federasyonu'nun başkanı belli oldu

Türkiye Voleybol Federasyonu başkanının seçildiği 6. Olağan Genel Kurul bugün gerçekleştirildi. Genel kurulun sona ermesinin ardından Türkiye Voleybol Federasyonu'nun başkanı kim oldu sorusu gündeme geldi. Mehmet Akif Üstündağ tekrardan başkan oldu.
Aktüel - Aktüel
8 saat 32 dakika önce

Elfsborg hangi ülkenin takımı? Galatasaray, Avrupa maçında karşı karşıya gelecek

Sarı kırmızılı ekip UEFA Avrupa Ligi'nin 3. hafta karşılaşmasında Elfsborg ile mücadele edecek. Heyecanla beklenen maça saatler kala Elfsborg hangi ülkenin takımı gündeme geldi. Allsvenskan liginde oynayan takımın ligde puan durumları 2024.
Aktüel - Aktüel
8 saat 52 dakika önce

Çekişmeli boşanmalarda dava açma süresinin düşürülmesi bekleniyor

Çekişmeli boşanmalarda dava açma süresine ilişkin araştırmalar hız kazandı. Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne sunulacak olan yeni yargı düzenlemeleri arasında, boşanma davalarına yönelik dikkat çeken bir değişiklik yer alıyor.
Aktüel - Aktüel
8 saat 59 dakika önce

Adıyaman'da fay hattı geçen yerler ve deprem risk haritası 2024

18 Ekim Cuma günü Adıyaman'da meydana gelen 3.5 şiddetindeki deprem vatandaşa korku dolu anlar yaşattı. Geçtiğimiz günlerde Malatya'da olan 5.9 büyüklüğündeki deprem sonrası endişeli günler yaşanıyor. Adıyaman'da fay hattı var mı, nereden geçiyor merak konusu oldu.
Aktüel - Aktüel
9 saat 25 dakika önce

Bütçe görüşmelerinin yapılacağı tarihler belli oldu

Meclis’te yapılacak olan bütçe görüşmeleri birçok kişinin gündeminde yer alıyor. Plan ve Bütçe Komisyonu’nda yapılacak olan görüşme teklifleri aralık ayında Genel Kurula gelecek.
Aktüel - Aktüel
9 saat 38 dakika önce

Süt ürünleri ve yoğurtta kullanılan natamisin zararları ve kullanımı

Süt ürünleri ve yoğurtta kullanılan natamisin zararları ve yoğurtta kullanımı araştırılmaya başladı. Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından satılan ürünler denetleniyor. Geçtiğimiz günlerde Köfteci Yusuf'ta domuz etinin ardından şimdi süt ürünlerinde natamisin tespiti belirlendi. Gıdada nedir gündeme geldi.
Aktüel - Aktüel
9 saat 42 dakika önce

Türkiye Voleybol Federasyonu Başkan adayı Gökhan Dinçer TBF yönetim kurulu üyeliği yaptı

Türkiye Voleybol Federasyonu bugün yeni başkanını seçiyor. Seçimlerin başlamasının ardından Gökhan Dinçer kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor soruların cevapları merak edildi.
Aktüel - Aktüel
9 saat 58 dakika önce

Meteoroloji İstanbul, Ankara, İzmir'de hafta sonu hava durumu tahminini duyurdu (19-20 Ekim)

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, bu hafta sonu yağmur var mı, yok mu sorusunun cevabını yayınladığı hava durumu tahmini ile duyurdu. 19-20 Ekim tarihlerinde dışarıda plan yapacak olan vatandaşlar MGM İstanbul, İzmir, Ankara, Çanakkale ve Balıkesir hava durumu nasıl olacak araştırıyor.
Sona Git