Tgrt Haber

Ümit Erdim kimdir? Survivor Ümit Erdim kaç yaşında, eşi kim, nereli?

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
07 Ocak 2023 13:31 - Güncelleme : 07 Ocak 2023 14:28
Ümit Erdim kimdir? Survivor Ümit Erdim kaç yaşında, eşi kim, nereli?

Oyunculuk kariyerine ara veren ve son olarak pilotluk eğitimi alan Ümit Erdim, bir döneme damga vuran Selena dizisinde rol aldı. Son olarak Survivor Türkiye yarışmasına katılacak Ümit Erdim sosyal medya hesabından yaptığı duygusal paylaşımla takipçilerini hüzünlendirdi. Peki, Ümit Erdim kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte Ümit Erdim'in hüzünlendiren paylaşımı!

Survivor​'ın ilk tanıtımı yılbaşı akşamı yapıldı. Tanıtımda ön plana çıkan isimler arasında Ümit Erdim​ de yer aldı. Geçtiğimiz günlerde ikinci çocuğuna kavuşan oyuncu​ ve sunucu​ Ümit Erdim, yarışmaya gitmeden önce duygusal bir paylaşımda bulundu. 

ÜMİT ERDİM KİMDİR?

15 Haziran 1985 doğumlu Ümit Erdim, Kocaelilidir. 1998-2003 yılları arasında Kocaeli​ Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları'nda yer alan Ümit Erdim, burada tanıştığı Caner Özyurtlu ile İstanbul'a geldi. Daha sonra tiyatro yerine televizyon ekranlarında rol almaya başladı. 

Ümit Erdim kimdir? Survivor Ümit Erdim kaç yaşında, eşi kim, nereli?

ÜMİT ERDİM HANGİ DİZİLERDE ROL ALDI?

Hayat Bilgisi, 

Gönül,

Selena,

Adanalı,

Pasaport,

Benzemez Kimse Sana,

Doksanlar,

Semt Çocukları,

Şampiyon 

SURVİVOR NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Bu sezon diğer sezonlardan farklı olarak fenomenler de yarışmada yer alacak. Survivor 2023 15 Ocak'ta başlayacak.

 

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...