Tgrt Haber

Ünlü oyuncu Yıldırım Gücük, Çeşme'de dönercilik yapıyor

Editör: Hüseyin Bahçıvan / Kaynak: TGRT Haber
25 Ağustos 2024 19:30 - Güncelleme : 25 Ağustos 2024 19:47
Ünlü oyuncu Yıldırım Gücük, Çeşme'de dönercilik yapıyor

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizisinde oynayan Yıldırım Gücük'ün Çeşme'de dönercilik yaptığı ortaya çıktı. Dönercilik yapmasının ortaya çıkmasının ardından Yıldırım Gücük kimdir, kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı gibi sorular gündeme geldi.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz​ dizisinde Erdem karakterini oynayarak adını geniş kitlelere duyuran Yıldırım Gücük'ün, Hürriyet'in haberine göre İzmir'in Çeşme​ ilçesinde dönerci işlettiği ortaya çıktı.

Dönerci işlettiği ortaya çıkmasının ardından vatandaşlar tarafından Yıldırım Küçük kimdir, kaç yaşında, hangi dizilerde oynadığı gibi soruların cevapları araştırılmaya başlandı.

Ünlü oyuncu Yıldırım Gücük, Çeşme'de dönercilik yapıyor - 1. Resim

YILDIRIM GÜCÜK KİMDİR, HANGİ DİZİLERDE OYNADI?

Yıldırım Gücük, 3 Mart 1971 yılında Mersin​'de doğdu.

Selçuk Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Oyunculuk Bölümü'nden mezun olduktan sonra Aslı ile Kerem dizisinde oynadığı rol ile oyunculuk kariyerine başladı. 

Daha sonra sırayla Kurtlar Vadisi: Irak, Kurtlar Vadisi Pusu, Ezel, Arka Sokaklar, Savaşçı, Mehmetçik Kut'ül Amare, Ramo, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Barbaroslar: Akdeniz Kılıcı ve Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizisinde rol aldı.

Ünlü oyuncunun 12 yıldır Çeşme'de dönerci işlettiği biliniyor. 

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...