Tgrt Haber

Uzay Yolcuları oyuncuları kimler? Uzay Yolcuları konusu nedir, nerede çekildi?

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
16 Ocak 2023 16:43 - Güncelleme : 16 Ocak 2023 17:22
Uzay Yolcuları oyuncuları kimler? Uzay Yolcuları konusu nedir, nerede çekildi?

2016 yılında vizyona giren Uzay Yolcuları, bilim-kurgu türündedir. Film müziği Oscar Ödülü'nü kazanan yapımın başrolünde Jennifer Lawrence ve Chris Pratt yer alıyor. Uzay Yolcuları, dünya çapında 303 milyon dolardan fazla hasılat elde etti. Bu akşam ekranlarda yayınlanacak Uzay Yolcuları oyuncuları kimler? Uzay Yolcuları konusu nedir, nerede çekildi?

Vizyona girdiği tarihten itibaren izlenme rekorları kıran Uzay Yolcuları, müzikleriyle Oscar Ödülü'nün de sahibi oldu.  Uzay Yolcuları'nın senaristliğini Jon Spaihts tarafından yazıldı ve düşük bütçeyle çekilen film, izlenme rekoru kırdı. Uzay Yolcuları oyuncuları kimler? Uzay Yolcuları konusu nedir, nerede çekildi? 

UZAY YOLCULARI KONUSU NEDİR?

5.258 kişiyi taşıyan uzak bir koloni gezegenine 120 yıllık yolculuk serüveni başladı. Yolcular, uyku odalarında uyutuldu. Ancak, uzay gemisinin uyku odalarından birinde arıza vardır. Sonuç olarak, bir kış uykusu kapsülü erken açılır ve uyanan tek kişi, Jim Preston (Chris Pratt) uzay gemisinde mahsur kalır, hedefine hâlâ 90 yıl vardır. 1 yıl sonra diğer bir yolcu olan Aurora Lane'ı ( Jennifer Lawrence), uyandırmaya karar verir. 

Uzay Yolcuları oyuncuları kimler? Uzay Yolcuları konusu nedir, nerede çekildi?

UZAY YOLCULARI OYUNCULARI

Jennifer Lawrence,

Chris Pratt,

Michael Sheen,

Laurence Fishburne,

Jon Spaihts,

Andy García

UZAY YOLCULARI NEREDE ÇEKİLDİ?

Ana çekimler Eylül 2015'te Atlanta, Georgia'da başladı. Çekimler bazen tüm gün boyunca sadece iki başrolün etrafında gerçekleşti. Çekimler 12 Şubat 2016'da ise çekimler bitti ve vizyon tarihi netlik kazandı. 

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...