Tgrt Haber

Valorant VP fiyatları 18 Eylül'de yüzde 15 zamlanacak

Editör: Hüseyin Bahçıvan / Kaynak: TGRT HABER
04 Eylül 2024 11:17 - Güncelleme : 04 Eylül 2024 11:52
Valorant VP fiyatları 18 Eylül'de yüzde 15 zamlanacak

Riot Games tarafından 18 Eylül'den itibaren oyun içi para birimlerine yüzde 63'e varan zam yapılacağı açıklandı. Valorant VP fiyatlarının ne zaman ve ne kadar zamlanacağı belli oldu.

Dünyanın en popüler FPS oyunlarından biri olan Valorant​'ın geliştiricisi Riot Games​ tarafından yapılan açıklamaya göre oyun içi para birimi VP'nin fiyatlarına zam gelecek.

Birçok bölgede yapılacak olan zamların nedeni olarak ise döviz kurlarında yaşanan değişim gösterildi.

Haberin ardından oyuncular Valorant VP'ye ne zaman, yüzde kaç zam gelecek sorularının cevaplarını araştırmaya başladı.

Valorant VP fiyatları 18 Eylül'de yüzde 15 zamlanacak - 1. Resim

VALORANT VP NE ZAMAN ZAMLANACAK, VP NE KADAR OLACAK?

Riot Games tarafından yapılan açıklamaya göre 18 Eylül tarihinde Valorant'ın oyun içi para birimi VP'ye yüzde 15 oranında zam yapılacak.

Konuyla ilgili yapılan açıklama ise şöyle:

"Bugün dürüst olmak gerekirse çoğu bölgeyi üzecek bir konu hakkında konuşmak için karşınızdayız. 18 Eylül'den itibaren RP, VP, LoR LoRa'sı ve Vahşi Çekirdek gibi sanal alışveriş birimlerinin bedellerini birçok bölge sunucusunda güncelliyoruz."

TÜRKİYE'DE RP NE ZAMAN, YÜZDE KAÇ ZAMLANACAK?

Riot Games'in bir diğer oyunu League of Legends'de kullanılan oyun içi para birimi RP'ye de 18 Eylül'de yüzde 24 oranında zam yapılacak.

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...