Tgrt Haber

Veda Mektubu Aslı kimdir, gerçek adı ne? Rabia Soytürk kimdir, kaç yaşında?

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
04 Mart 2023 17:06 - Güncelleme : 04 Mart 2023 17:33
Veda Mektubu Aslı kimdir, gerçek adı ne? Rabia Soytürk kimdir, kaç yaşında?

Başrolünde Nurgül Yeşilçay, Selim Bayraktar ve Rabia Soytürk'ün yer aldığı Veda Mektubu geçtiğimiz hafta ilk bölümüyle ekrana geldi. Konusu ve oyuncu kadrosuyla beğeni toplayan dizinin yönetmen koltuğunda Deniz Çelebi Dikilitaş oturuyor. Genç oyuncu Rabia Soytürk, oyunculuk performansıyla beğeni topladı. Peki, Rabia Soytürk kimdir, hangi dizilerde rol adı.

Duy Beni dizisiyle ünlünen Rabia Soytürk, son olarak Veda Mektubu​ ile ekranlarda boy gösteriyor. Veda Mektubu dizisinin başrolünde ise Nurgük Yeşilçay, Selim Bayraktar​, Bennu Yıldırımlar​ gibi usta oyuncular yer alıyor. Peki, Veda Mektubu Aslı kimdir, gerçek adı ne? Rabia Soytürk kimdir, kaç yaşında? 

VEDA MEKTUBU ASLI KİMDİR?

Yaratıcı ve sanatçı ruhlu bir kız olan Aslı, annesinin baskılarına karşı kendi düzenini kurmaya çalışır. Ancak beklenmedik olaylar sonucunda, kalbini Mehmet Karlı’ya, annesini yıllar önce terk eden Ziya Karlı’nın oğluna kaptırır. Aslı, bu hamlesiyle başta annesini olmak üzere tüm ailesini karşısına alır. 

Veda Mektubu Aslı kimdir, gerçek adı ne? Rabia Soytürk kimdir, kaç yaşında?

RABİA SOYTÜRK KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

1996 doğumlu Rabia Soytürk, Sağlık Koleji hemşirelik bölümü mezunudur. Sadri Alışık Kültür Merkezinde tiyatro ve oyunculuk eğitimi alan genç oyuncu, Benim Adım Melek dizisiyle beğeni kazandı.  

RABİA SOYTÜRK HANGİ DİZİLERDE OYNADI?

Şahsiyet,

Benim Adım Melek,

Duy Beni,

Veda Mektubu 

 

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...