Tgrt Haber

Veda Mektubu Mehmet kimdir, gerçek adı ne? Emre Kıvılcım kaç yaşında, evli mi?

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
27 Şubat 2023 12:10 - Güncelleme : 27 Şubat 2023 13:12
Veda Mektubu Mehmet kimdir, gerçek adı ne? Emre Kıvılcım kaç yaşında, evli mi?

Bu akşam ilk bölümüyle izleyici karşısına çıkacak Veda Mektubu dizisi güçlü oyuncu kadrosuyla sosyal medyada konuşulmaya başlandı. Başrolünde Nurgül Yeşilçay, Bennu Yıldırımlar, Selim Bayraktar, Rabia Soytürk gibi isimlerin yer aldığı Veda Mektubu bu akşam saat 20:00'de yayınlanacak. Veda Mektubu dizisinin başrolünde yer alan Emre Kıvılcım kimdir, kaç yaşında?

Veda Mektubu​ dizisinin yönetmen koltuğunda Deniz Çelebi Dikilitaş oturuyor. Senaryosunu ise, Mahinur Ergun yazıyor. Bu akşam yeni bölümüyle ekrana gelecek Veda Mektubu dizisi güçlü oyuncu kadrosu ve etkileyici hikayesiyle ilk tanıtımdan itibaren ilgi çekmeyi başardı. Veda Mektubu dizisinin oyuncu kadrosunda yer alan Emre Kıvılcım araştırılıyor. 

VEDA MEKTUBU MEHMET KİMDİR?

Mehmet, Karlı ailesinin en büyük oğludur. Annesinin oldukça düşkün oğlu Mehmet, istemediği aynı çatının altında büyüdüğü Hatice​ ile mantık evliliği yapmak üzereyken, Aslı​ ile tanışır. Mehmet, Aslı'yı görür görmez ona çok gücenip evlenmek ister. Veda Mektubu dizisinde Mehmet'i Emre Kıvılcım oynuyor. 

EMRE KIVILCIM KİMDİR, KAÇ YAŞINDA? 

Emre Kıvılcım, 2 Eylül 1990 Malatya doğumludur. Aslen Malatyalı olan oyuncu, Kimya Mühendisidir. İş Güvenliği Uzmanlığı üzerine yüksek lisans yapan Kıvılcım, oyunculuk yapamaya başlayınca mühendis olarak çalışmayı bıraktı. Emre Kıvılcım'ın ilk dizisi Elif oldu. 

Veda Mektubu Mehmet kimdir, gerçek adı ne? Emre Kıvılcım kaç yaşında, evli mi?

EMRE KIVILCIM DİZİLERİ

Elif,

Adı: Zehra,

Bozkır Arslanı Celaleddin,

Hayaller ve Hayatlar,

Veda Mektubu

 

 

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...