Tgrt Haber

Veda Mektubu Ziya kimdir, gerçek adı ne? Selim Bayraktar kaç yaşında, evli mi?

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
27 Şubat 2023 15:14 - Güncelleme : 27 Şubat 2023 16:21
Veda Mektubu Ziya kimdir, gerçek adı ne? Selim Bayraktar kaç yaşında, evli mi?

Başrolünde Nurgül Yeşilçay, Bennu Yıldırımlar ve Rabia Soytürk gibi isimlerin yer aldığı Veda Mektubu dizisi bu akşam saat 20:00'de ekranda yayında olacak. İlk fragmanının yayınlanmasının ardından büyük beğeni kazanan Veda Mektubu'nun oyuncu kadrosunda Dram türündeki Veda Mektubu dizisinde rol alan Selim Bayraktar araştırılıyor.

Bu akşam saat 20:00'de yayınlanacak yeni dizi Veda Mektubu​'nun ilk fragmanı büyük beğeni kazandı. Usta oyuncu kadrosu ve etkileyici hikayesiyle beğeni toplayan Veda Mektubu'nda usta oyuncu Selim Bayraktar​ da yer alıyor. Peki, Selim Bayraktar kaç yaiında, nereli evli mi? 

VEDA MEKTUBU ZİYA KİMDİR?

Ziya, huzur bulmak için gönlünü manevi dünyaya adamış biridir. Ancak farkında olmadan ailesine baskı uygulamış ve kuraalr koymuştur. Geleneksel ailesi, bir Cadde Kızı olan Alanur’la evliliğine karşı çıkmış, Ziya’yı aynı mahalleden varsıl bir seçenek olan Seher ile dünya evine sokmuşlar. Veda Mektubu Ziya'yı Selim Bayraktar oynuyor. 

SELİM BAYRAK KAÇ YAŞINDA, EVLİ Mİ? 

Selim Bayraktar kimdir? 17 Haziran 1975 Kerkük doğumlu Selim Bayraktar, 1987'de ailesiyle birlikte Türkiye'ye gelen oyuncu, 2000 yılında Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünden mezun oldu. 

Veda Mektubu Ziya kimdir, gerçek adı ne? Selim Bayraktar kaç yaşında, evli mi?

SELİM BAYRAKTAR DİZİLERİ

Köprü,

Bir Bulut Olsam,

Muhteşem Yüzyıl, 

Gecenin Kraliçesi,

Ufak Tefek Cinayetler,

Çoban Yıldızı,

Görünen Adam,

Ağlama Anne,

Aşk Ağlatır,

Zümrüdüanka,

Vahşi Şeyler,

Destan

 

 

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...