Tgrt Haber

Vodafone'un kariyer programı Discover Genç Yetenek'in başvuru sonuçları açıklandı

Editör: Hüseyin Bahçıvan / Kaynak: TGRT HABER
07 Ağustos 2024 12:10 - Güncelleme : 07 Ağustos 2024 12:26
Vodafone'un kariyer programı Discover Genç Yetenek'in başvuru sonuçları açıklandı

Gençlere yönelik kariyer imkanı sunan Vodafone'un Discover Genç Yetenek programının başvuru sonuçları bugün açıklandı. Programa 21 farklı üniversiteden 2024 yılında toplam 52 genç kabul edildi.

Telekom şirketi Vodafone​'un gençlere kariyer​ imkanı sunduğu Discover Genç Yetenek programının başvuru sonuçlarının ne zaman açıklanacağı adaylar tarafından merak ediliyor.

Vodafone'un kariyer programı Discover Genç Yetenek'in başvuru sonuçları açıklandı - 1. Resim

VODAFONE DİSCOVER GENÇ YETENEK BAŞVURU SONUÇLARI​ AÇIKLANDI MI?

Vodafone'un üniversite son sınıf, yeni mezun ve en fazla 1 yıl tam zamanlı iş tecrübesi bulunan gençler için hazırladığı Discover Genç Yetenek kariyer programın başvuru sonuçları bugün açıklandı.

Açıklanan bilgilere göre 2024 yılında programa 21 farklı üniversiteden toplam 52 genç kabul edildi.

Programa katılanların yüzde 54'ü ticari, yüzde 29'u teknoloji ve yüzde 17'sinin de destek ekiplerine yerleştirildiği belirtildi.

VODAFONE DİSCOVER GENÇ YETENEK NEDİR?

2008 yılından başlatılan Vodafone, Discover Genç Yetenek programı kapsamında üniversite son sınıf, yeni mezun ve en fazla 1 yıl tam zamanlı iş tecrübesi bulunan gençler için şirket bünyesinde kariyer imkanı sunuyor.

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Nazlı Tlabar Güler'in açıklamalarına göre bugüne kadar programa 770'i aşkın genç katıldı.

Kaynak: TGRT HABER

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...