Tgrt Haber

Wednesday hayranları müjde: Netflix'ten 2.sezon duyurusu geldi!

08 Ocak 2023 09:39 - Güncelleme : 08 Ocak 2023 09:57
Wednesday hayranları müjde: Netflix'ten 2.sezon duyurusu geldi!

Yayınlandığı tarihten itibaren yoğun ilgilyle karşılanan Wednesday için 2.sezon müjdesi geldi. Netflix, yeni sezonu sosyal medya hesaplarından duyurdu.

Squid Game​'in ardından Netflix​'e damga vuran Wednesday​, yayına girdiği tarihten bu yana yoğun ilgi ile karşılandı.

Dünyanın dört bir yanında milyonları ekrana kilitleyen dizinin, ikinci sezonu için tartışmalar sürüyordu. Farklı bir platformda yayınlanacağı ve içeriğin Netflix'ten kalkacağına ilişkin çıkan iddialar, ikinci sezonun müjdesini de beraberinde getirdi.

NETFLİX 2. SEZONU DUYURDU

Wednesday’in yakaladığı bu başarıya rağmen, Netflix, sevilen dizinin ikinci sezonunu duyurmakta yavaş kaldı ve bazı izleyiciler, dizinin bir sonraki bölümünün Amazon Prime gibi başka bir platformda yayınlanabileceği konusunda söylentiler çıkardı.

Neyse ki Netflix, tüm okları tersine çevirerek kendi hesabından Wednesday'in ikinci sezonunu resmi olarak duyurdu. Bu iddiaları yalanlarken, ikinci sezonun da Netflix'te olacağını tescillemiş oldu.

Wednesday hayranları müjde: Netflix'ten 2.sezon duyurusu geldi!

Nielsen verilerine göre Wednesday’in başarısı, tüm izleyicilerin yaklaşık yüzde 25’ini oluşturan Hispanik haneler başta olmak üzere çok kültürlü izleyiciler arasındaki popülaritesinden kaynaklanıyor.

Nielsen, gösterinin genç kadınlar arasında da popüler olduğunu, Wednesday izleyicilerinin yaklaşık yüzde 60’ının kadın olduğunu ve yarısından fazlasının 18 ile 49 yaşları arasında olduğunu söyledi.

 

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Alison 22 Ocak 2023 10:18

22 sinde mi

Sonraki Haber Yükleniyor...