Tgrt Haber

Ya Çok Seversen Ateş kimdir? Kerem Bürsin kaç yaşında, nereli?

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
06 Temmuz 2023 16:53 - Güncelleme : 06 Temmuz 2023 17:32
Ya Çok Seversen Ateş kimdir? Kerem Bürsin kaç yaşında, nereli?

Merakla beklenen Ya Çok Seversen dizisi bugün ilk bölümüyle ekranda olacak. Başrolünde yer alan Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan, izleyicilere hem dramı hem de komediyi sunacak. Kerem Bürsin dizide Ateş karakteriyle izleyenleri şaşırtacak.

Ya Çok Seversen​ dizisinde Ateş​ karakterini Kerem Bürsin  ve Leyla karakteri ise Hafsanur Sancaktutam oynayacak. Eğlencenin ve dramın bir arada olduğu dizide ayrıca usta oyuncularda göz doldurdu. Ali Bilgin ve Beste Sultan Kasapoğulları'nın yönetmen koltuğunda yer aldığı dizinin senaryosunu ise Kübra Sülün yazdı. 

YA ÇOK SEVERSEN ATEŞ KİMDİR?

Arcalı ailesinin ikinci oğlu. Küçük bir çocukken çıktığı aile evine bir daha dönmemiş, Aileden gelen her şeyi reddetmiştir. Dünyanın farklı yerlerinde başına buyruk yaşamaktadır. Bağlanmaya ve tüm kurallara sonuna kadar karşıdır. Tek bir şey dışında; annesi Jülide. Küçük bir çocukken ölen annesi moda ikonu ve tasarımcı Jülide Arcalı adına açtığı moda okulu Ateş’in hassas noktasıdır. Kimseye ihtiyacı olmadan yaşamayı bilen, dahi denilecek kadar zeki, zengin, çapkın, eğlenmeyi seven, yalana tahammülü olmayan bir adamdır.

Ya Çok Seversen Ateş kimdir? Kerem Bürsin kaç yaşında, nereli?

KEREM BÜRSİN​ KİMDİR?

4 Haziran 1987, İstanbul doğumlu Kerem Bürsin, 2013-2014 yılları arasında Güneşi Beklerken dizisiyle popülerliğini arttırdı. Çağan Irmak filmi Unutursam Fısılda'da müzisyen Erhan'ı canlandırdı. Şeref Meselesi dizisinde "Yiğit Kılıç" karakterini canlandırmıştır ve aynı karakterle "Ulan İstanbul" dizisinde konuk oyuncu olmuştur. Yapımcı Roger Corman'ın Sharktopus ve Palace of the Damned televizyon filmlerinde, bazı bağımsız filmlerde ve kısa filmlerde rol aldı.

YA ÇOK SEVERSEN KONUSU NEDİR?

‘Ya Çok Seversen’, annesi öldükten sonra küçük yaşta gönderildiği yatılı okuldan bir daha aile evine dönmeyen ve kendi ayakları üstünde durarak yurtdışında yaşayan, kimseye güven duymayan Ateş ile gerçek ailesini hiç tanımamış, insanları kandırarak para kazanan Leyla’nın yollarının kesişme hikayesini konu alıyor.

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...