Tgrt Haber

Yabani dizisi Yaban kimdir? Halit Özgür Sarı kaç yaşında, instagram hesabı ne?

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
12 Eylül 2023 17:00 - Güncelleme : 12 Eylül 2023 17:36
Yabani dizisi Yaban kimdir? Halit Özgür Sarı kaç yaşında, instagram hesabı ne?

Bu akşam ilk bölümüyle ekranda olacak yeni dizi Yabani'nin başrol karakteri Yaban'ın gerçek adı araştırılıyor. Yabani dizisinde Yaban karakterini genç oyuncu Halit Özgür Sarı üstleniyor.

Yabani​ dizisinin ilk bölümü bu akşam yayınlanacak. Zengin oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizide Halit Özgür Sarı Yaban​ karakterini oynuyor. İşte, genç oyuncunun Yaban karakterinin özellikleri. 

Yabani dizisinin oyuncu kadrosu için tıklayın!

YABANİ DİZİSİ YABAN KİMDİR?

Hayatta zor şartlarda büyümüş Yaban, bu sebeple her şeyin kıymatini bilmiş biri. Asla vazgeçmeyeceği dostlarıyla bir dünya kurmayı başarmış Yaban, sokakta karşılaştığı zorluklar onun kalbini karartmamış aksine daha da güçlendirmiştir. Kendi seçtiği arkadaşlarıyla kardeş olmayı başarmış Yaban, merhametli oluşuyla bilinir. Yabani dizisinde Yaban karakterini genç oyuncu Halit Özgür Sarı oynuyor. 

 

Yabani dizisi Yaban kimdir? Halit Özgür Sarı kaç yaşında, instagram hesabı ne?

HALİT ÖZGÜR SARI KİMDİR?

 4 Ekim 1993 İstanbul​ doğumlu oyuncu, liseyi bitirdikten sonra İstanbul Bilgi Üniversitesi Ekonomi Bölümü’nden mezun oldu ve oyunculuk eğitimi almaya başladı. Televizyonda ilk olarak Diriliş Ertuğrul​ dizisiyle yer alan Sarı, 2019 yılında Şampiyon adlı dizide Kerem Özer rolüyle dikkatleri üzerine çekti. 

 

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...