Tgrt Haber

Yalı Çapkını Abidin kim, gerçek adı ne? Ersin Arıcı kimdir, kaç yaşında, nereli?

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
10 Mart 2023 14:55 - Güncelleme : 10 Mart 2023 17:39
Yalı Çapkını Abidin kim, gerçek adı ne? Ersin Arıcı kimdir, kaç yaşında, nereli?

Her cuma televizyon ekranlarında yayınlanan Yalı Çapkını her hafta kendi rekorunu kırmayı başarıyor. Sosyal medyada çok konuşulan dizide diyaloglar kadar usta oyuncuların performansları da büyük beğeni topluyor. Yalı Çapkını dizisinde Ferit karakterinin sağ kolu olan Abidin de büyük ilgi görüyor. Peki, Yalı Çapkını Abidin kimdir? Ersin Arıcı kimdir, kaç yaşında, nereli?

11. bölümüyle bu akşam ekranlara gelecek Yalı Çapkını​ dizisi fragmanıyla bile dikkat çemeyi başardı. Senaryosu ve oyunculuk performanslarıyla dikkat çeken Yalı Çapkını dizisinde Abidin karakteri konuşulmaya başlandı. Ünlü oyuncu yeni projelerini ve özel hayatına dair bilinmeyenleri merak ediliyor. İşte, Yalı Çapkını Abidin kimdir, kaç yaşında? 

YALI ÇAPKINI ABİDİN KİMDİR?

Yalı Çapkını'nın başrol oyuncusu Ferit​'in şofürü olan Abidin, aynı zamanda evin sağ koludur. Ferit karakteriyle eğlenceli atışmalarıyla dikkat Abidin rolü kısa sürede çok sevildi. Yalı Çapkını Abidin karakterine Ersin Arıcı hayat veriyor. 

Yalı Çapkını Abidin kim, gerçek adı ne? Ersin Arıcı kimdir, kaç yaşında, nereli?

ERSİN ARICI KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

1991, Şanlıurfa​ doğumlu olan Ersin Arıcı, birçok dizi ve tiyatroda yer aldı. İstanbul Ticaret Üniversitesi'nde lisans eğitimi aldıktan sonra İstanbul'da yaşamaya devam eden Arıcı, 2015 yılından itibaren tiyatronun yanı sıra dizilerde de rol almaya başladı. 

ERSİN ARICI DİZİLERİ

  •  Tabula Rosa,
  • İnsanlık Suçu, 
  • Keşke Hiç Büyümeseydik,
  • Avlu,
  • Kağıttan Hayatlar,
  • Yakamoz S-245,
  • Gidenler,
  • Yalı Çapkını

 

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...