Tgrt Haber

Yalı Çapkını Efe gerçek adı! Fırat Çelik kimdir, kaç yaşında, nereli?

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
10 Mart 2023 13:45 - Güncelleme : 10 Mart 2023 17:31
Yalı Çapkını Efe gerçek adı! Fırat Çelik kimdir, kaç yaşında, nereli?

Yalı Çapkını dizisinin 17. bölüm fragmanı yayınlandı. Reytingleri alt üst eden Yalı Çapkını dizisinin başrolünde Afra Saraçoğlu ve Ramazan Mert Demir'in yer alıyor. Her Cuma izleyicisiyle buluşan Yalı Çapkını dizisinin yeni bölümüne usta bir isim dahil oluyor. Yalı Çapkını 17. bölümüne Efe rolüyle Fırat Çelik katılıyor. Fatmagül'ün Suçu Ne? dizisinde rol alan Fırat Çelik kaç yaşında, nereli, instagram hesabı ne, eşi kim?

Her cuma saat 20:00'de izleyicisiyle buluşan Yalı Çapkını​ usta oyuncu kadrosu ve hikayesiyle ilgiyle izlenen Yalı Çapkını dizisine bu hafta Efe​ rolüyle Fırat Çelik dahil olacak. Fatmagül'ün Suçu Ne? dizisiyle büyük çıkış yakalayan oyuncu Fırat Çelik kaç yaşında, evli mi?

YALI ÇAPKINI EFE KİMDİR?

Dün akşam Yalı Çapkını dizisinin 17. bölümü yayınlandı. Yeni bölüme Efe karakteriyle Fırat Çelik dahil olduğu görüldü. Efe dizide yurt dışından gelen ve Seyran ile yakından ilgilenen birine hayat verecek. Yalı Çapkını Efe karakterinin dizide 5 bölüm kalması bekleniyor.

FIRAT ÇELİK KİMDİR?

25 Mart 1981 Almanya​ doğumlu Fırat Çelik, 6 yıl Tunceli'de yaşayan oyuncu, daha sonra ailesiyle birlikte Paris'e göç etti. Çevresinden tiyatro oyunculuğu yapması için destek gören Fırat Çelik girdiği bir oyuncu seçiminde Moliere’in Cimri oyunundan bir monolog canlandırdı. Birçok uluslararası yapımda rol alan oyuncu, hayatında uzun bir süre sonra ilk defa İstanbul’a gelen Fırat Çelik gelişinin hemen ardından teklifleri değerlendirerek birkaç ay sonra Türk televizyonları için çekilen Kış Masalı dizisinde başrol oynadı. Çelik asıl çıkışını Beren Saat ve Engin Akyürek gibi isimlerin yer aldığı Fatmagül'ün Suçu Ne? dizisiyle oldu. Fırat Çelik evli değildir. 

Yalı Çapkını Efe gerçek adı! Fırat Çelik kimdir, kaç yaşında, nereli?

FIRAT ÇELİK DİZİ VE FİLMLERİ

Kış Masalı,

Fatmagül'ün Suçu Ne? ,

20 Dakika,

Firuze,

Gönül İşleri,

Poyraz Karayel,

Saklı,

Yalı Çapkını

 

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...