Tgrt Haber

Yalı Çapkını Esme kimdir, gerçek adı ne, kaç yaşında? Sezin Bozacı oynadığı diziler!

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
03 Mart 2023 16:46 - Güncelleme : 03 Mart 2023 17:32
Yalı Çapkını Esme kimdir, gerçek adı ne, kaç yaşında? Sezin Bozacı oynadığı diziler!

Cuma günlerinin reyting rekorları kıran dizisi Yalı Çapkını dizisinin başrolünde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Beril Pozam gibi oyuncuların yer aldığı Yalı Çapkını dizisi Kahramanmaraş bölgesinde gerçekleşen 2 büyük deprem nedeniyle 2 hafta boyunca yayın akışında yer almadı. Geçtiğimiz hafta yeni bölümü yayınlanan Yalı Çapkını bu hafta 22. bölümüyle yayında olacak. Yalı Çapkını'nın yeni bölümde Esme karakteri değişimiyle dikkat çekti. Peki, Yalı Çapkını dizisi Esme kimdir, gerçek adı ne, kaç yaşında? Sezin Bozacı oynadığı diziler!

Kameralar karşısına ilk kez Oyuncu isimli sinema filmi ile geçen Sezin Bozacı, Yalı Çapkını dizisindeki performansıyla büyük beğeni topluyor. Oyunculuk performansıyla göz dolduran Yalı Çapkını dizisinin Esme'si Sezin Bozacı kimdir, kaç yaşında? 

YALI ÇAPKINI ESME GERÇEK ADI NE?

Yalı Çapkını dizisindeki Esme, sessiz, tek derdi kızlarını kötülükten korumak olan bir annedir. Eşi tarafından sürekli şiddet gören gören Esme, bir taraftan da hastalıkları nedeniyle sürekli doktora gitmektedir. Yalı Çapkını Esme karakterini Sezin Bozacı oynamaktadır. 

SEZİN BOZACI KİMDİR? 

5 Aralık 1977 doğumlu Sezin Bozacı, İTÜ Bilgisayar Mühendisliği mezunudur. Kadir Has Üniversitesi Film ve Drama Bölümünde yüksek lisans yapan Bozacı, birçok tiyatro ve sinemada da yer aldı. Son olarak oyuncu Yalı Çapkını dizisiyle karşımıza çıkıyor. 

Yalı Çapkını Esme kimdir, gerçek adı ne, kaç yaşında? Sezin Bozacı oynadığı diziler!

SEZİN BOZACI OYNADIĞI DİZİLER!

Yalı Çapkını 

Suddenly 

Dolma

Yeşil Vadinin Kızı 

Leyla ile Mecnun 

4N1K Düğün 

Kırmızı Oda 

Güzelliğin Portresi 

Biz Bir Aileyiz / We Are a Family 

Aşk Ağlatır 

Bartu Ben 

Anons 

İkimizin Yerine 

Babam ve Ailesi 

Licence 

Rüzgarda Salınan Nilüfer 

Şeref Meselesi 

Şimdiki Zaman 

Oyuncu 

Kaynak: TGRT HABER
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...