Tgrt Haber

Yalı Çapkını Ferit'in önceki mesleği şaşırttı! Meğerse o işi yapmış!

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
27 Nisan 2023 16:29 - Güncelleme : 27 Nisan 2023 17:19
Yalı Çapkını Ferit'in önceki mesleği şaşırttı! Meğerse o işi yapmış!

Yalı Çapkını dizisinde Ferit karakterini oynayan Mert Ramazan Demir, sempatik tavırlarıyla beğeni kazanıyor. Oyuncu konuk olduğu İbrahim Selim ile Bu Gece programında samimi açıklamalarda bulundu.

Son dönemlerin en popüler isimlerinden biri olan Mert Ramazan Demir​, uzun süredir takipçilerinin merakla beklediği İbrahim Selim ile Bu Gece programına konuk oldu. Kısa sürede binlerce beğeni ve yorum alan programda oyuncu​, özel hayatıyla ilgili bir bir açıklama yaptı. 

MERT RAMAZAN DEMİR​ KONUK OLDUĞU PROGRAMDA SEMPATİSİNİ KONUŞTURDU!

İbrahim Selim ile Bu Gece programına konuk olan Mert Ramazan Demir​, sorulara verdiği sempatik tavırlarıyla beğeni kazandı. Röportajlarında oyuncu​ olmadan önce birçok işte çalıştığını söyleyen oyuncu​, İbrahim Selim'in kaşlaryla ilgili sorusuna komik bir anısıyla yanıt verdi. Bir dönem fırında kasiyerlik yaptığını belirten oyuncu​, anısı ile herkesi kahkahaya boğdu. 

Yalı Çapkını Ferit'in önceki mesleği şaşırttı! Meğerse o işi yapmış!

MERT RAMAZAN DEMİR​ KİMDİR?

TGRT Haber'de daha önce belirttiğimiz gibi, 1998 yılında doğan Mert Ramazan Demir​,Dialog Anlatım İletişim ve Michelle Danner Acting Studio’da eğitim aldı. Oyunculuk kariyerine 2015 tarihinde yayınlanana ''Aşkopat'' filmi ile başladı. İlk başrolünü Sonia Nassery Cole’ün yaptığı “I Am You” filmi ile alan genç yetenek Damla Sönmez, Cansu Tosun ve Ushan Çakır gibi oyuncularla çalıştı. Mert Ramazan Demir​, son olarak Yalı Çapkını dizisinde Ferit karakterini oynuyor. 

Kaynak: TGRT HABER
Sonraki Haber Yükleniyor...