Tgrt Haber

Yalı Çapkını Fuat kimdir, gerçek adı ne? Doğukan Polat kaç yaşında, evli mi, hangi dizilerde oynadı?

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
10 Mart 2023 12:00 - Güncelleme : 10 Mart 2023 13:05
Yalı Çapkını Fuat kimdir, gerçek adı ne? Doğukan Polat kaç yaşında, evli mi, hangi dizilerde oynadı?

Cuma günleri yayınlanan Yalı Çapkını dizisi, yayınlandığı günden itibaren reytingleri alt üst etti. En çok izlenen diziler arasına giren Yalı Çapkını bu akşam 23. bölümle izleyicisiyle buluşacak. Dizideki Fuat karakterinin bugün yayınlanacak bölümünde oyunculuk performansını izleyeceğiz. Yalı Çapkını'nın ilk bölümünden itibaren sessiz bir karakter olan Fuat eşinden boşanmak istemesiyle herkesi şaşırtacak. Peki, Yalı Çapkını Fuat kimdir, gerçek adı ne? Doğukan Polat kaç yaşında, evli mi, hangi dizilerde oynadı?

Yalı Çapkını​ dizisinin 23. bölümünde Seyran​ ve Ferit​'in boşanması beklenirken, Fuat​'ın Asuman'dan boşanmak istemesi damga vurdu. Bu bölümde tartışmaların, mutlulukların yaşanacağı Yalı Çapkını dizisinde Fuat karakteri izleyiciler tarafından araştırılıyor. Peki, Yalı Çapkını Fuat kimdir, gerçek adı ne? Doğukan Polat kaç yaşında, evli mi, hangi dizilerde oynadı? 

YALI ÇAPKINI FUAT KİM, GERÇEK ADI NE?

Yalı Çapkını dizisinde Fuat karakteri, ailenin en büyük torunudur. Sessiz biri olan Fuat, eşi ile severek evlenmiştir. Mutlu bir evliliği olan Fuat, eşinde oluşan kist nedeniyle zor günler geçirir. DEdesi ve babasının gözüne girmek için çabalayan Fuat, artık sesiz kalamayacaktır. Yalı Çapkını Fuat karakterini Doğukan Polat oynuyor. 

DOĞUKAN POLAT KAÇ YAŞINDA, EVLİ Mİ?

Doğukan Polat, 5 Haziran 1990 İstanbul doğumludur. Beykent Üniversitesi Oyunculuk bölümü ile Anadolu üniversitesi sosyoloji bölümünden mezun olan Doğukan Polat Kadıköy Halk Eğitim Merkezinde ve Akademi 35 Buçuk'da oyunculuk eğitimi aldı.

Yalı Çapkını Fuat kimdir, gerçek adı ne? Doğukan Polat kaç yaşında, evli mi, hangi dizilerde oynadı?

DOĞUKAN POLAT HANGİ DİZİLERDE ROL ALDI?

Söz
Ezra
Kadim Dostum
Güldür Güldür
Hükümet Kadın 2 (Sinema)
Yağmurdan Kaçarken
Çanakkale 1915 (Sinema)
Hükümet Kadın (Sinema)
Canımın İçi
Şahin ve Çetesi
Türk Pasaportu (Sinema)

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...