Tgrt Haber

Yalı Çapkını İfakat kimdir? Yalı Çapkını İfakat gerçek adı ne? Gülçin Santırcıoğlu kimdir, kaç yaşında, eşi kim?

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
03 Mart 2023 11:08 - Güncelleme : 03 Mart 2023 17:34
Yalı Çapkını İfakat kimdir? Yalı Çapkını İfakat gerçek adı ne? Gülçin Santırcıoğlu kimdir, kaç yaşında, eşi kim?

Cuma akşamları izleyicisiyle buluşan Yalı Çapkını dizisi bu akşam 16. bölümüyle izleyicisiyle buluşuyor. Başrolünde Mert Ramazan Demir ve Afra Saraçoğlu'nun yer aldığı dizi Gülseren Buğdayıcıoğlu imzası taşıyor. Gerçek bir hikayeden uyarlama olan Yalı Çapkını dizisinde İfakat karakteri izleyici tarafından araştırılıyor. Peki, Yalı Çapkını İfakat kimdir? Gülçin Santırcıoğlu kimdir, kaç yaşında, eşi kim?

Son olarak Yalı Çapkını​ dizisinde İfakat rolünü canlandıran oyuncu Gülçin Santarcıoğlu, uzun yıllardır ekranda birçok yapımda yer aldı. İlk olarak Elveda Rumeli dizisinde rol alan oyuncu, canlandırdığı farklı karakterlerle beğeni topladı. Müzikle de ilgilenen Gülçin Santırcıoğlu'nun bilinmeyenleri! 

YALI ÇAPKINI İFAKAT KİMDİR?

Korhan ailesinden sözü en çok dinlenen ismi olan İfakat, genç yaşta trafik kazasında hem kocasını hem de karnındaki bebeği kaybetmiştir. Üstüne kayınvalidesinin de kalbi bu yaşananlara dayanamamış ve aile peş peşe acı kayıplar yaşamıştır. İfakat, ailenin çıkarlarını her şeyden ve herkesten önemli görür. 

Yalı Çapkını İfakat kimdir? Yalı Çapkını İfakat gerçek adı ne? Gülçin Santırcıoğlu kimdir, kaç yaşında, eşi kim?

GÜLÇİN SANTIRCIOĞLU KİMDİR?

25 Temmuz 1977 doğumlu olan Gülçin Santırcıoğlu aslen İzmirlidir. Oyuncu Dokuz Eylül Üniversitesi Konservatuvarı Sahne Sanatları Opera Şan Bölümünden mezun olduktan sonra konserler vermeye başladı. Daha sonra oyuncu olmaya karar veren Santırcıoğlu'nun ilk sinema filmi olan Türev, 2005 Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde en iyi film ödülünü kazandı. Ekran macerasına Elveda Rumeli dizisiyle başlayan oyuncu peş peşe ekranda birçok dizide rol aldı.

GÜLÇİN SANTIRCIOĞLU FİLMLERİ

Gülpare,

Elveda Rumeli,

Doktorlar,

Bir Çocuk Sevdim,

Osmanlı Tokadı,

Kara Ekmek,

Oyunbozan,

Diriliş Ertuğrul,

Nefes Nefese,

Hercai,

Yalı Çapkını

 

 

 

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...