Tgrt Haber

Yalı Çapkını Kazım ölüyor mu? Yalı Kazım Ağa diziden ayrılacak mı, gerçek adı ne?

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
31 Ocak 2023 09:52 - Güncelleme : 31 Ocak 2023 14:53
Yalı Çapkını Kazım ölüyor mu? Yalı Kazım Ağa diziden ayrılacak mı, gerçek adı ne?

Reyting rekortmeni kıran Yalı Çapkını dizisinin 19. bölüm fragmanının 2.'si dün yayınlandı. Yalı Çapkını'nın 19. bölüm fragmanından sonra izleyiciler, sosyal medyada dizinin senaristlerine serzenişte bulundu. Yalı Çapkını 19. bölüm'ün 2. fragmanında ise Kazım Ağa karakterinin vurulması "Yalı Çapkını Kazım öldü mü? Yalı Kazım Ağa diziden ayrılacak mı?" sorularının sorulmasına neden oldu.

Afra Saraçoğlu​ ve Mert Ramazan Demir​'in başrolünde Yalı Çapkını​ dizisi, yayınlanan fragmanıyla dahi ses getirmeyi başarıyor. Her cuma saat 20:002de yayınlanan dizi bu hafta 19. bölüm ile izleyicisiyle buluşacak. Yalı Çapkını'nın yei bölümünde Kazım Ağa'nın vurulması sosyal medyayı salladı. Peki, Yalı Çapkını Kazım öldü mü? Yalı Kazım Ağa diziden ayrılacak mı? 

YALI ÇAPKINI KAZIM ÖLECEK Mİ?

Yalı Çapkını dizisinde Seyran karakterinin babasını oynayan Kazım Ağa'nın vurulması damga vurdu. Serter karakterinin adamları tarafından vurulan Kazım Ağa ölecek mi?  Damadı Ferit'in kollarında yere yığılan Kazım Ağa'nın diziden ayrılıp ayrılmayacağı konusunda ise herhangi bir açıklama yapılmadı. 

Yalı Çapkını Kazım ölüyor mu? Yalı Kazım Ağa diziden ayrılacak mı, gerçek adı ne?

YALI ÇAPKINI FİNAL Mİ YAPACAK?

Her bölümü çok konuşulan Yalı Çapkını dizisinin yeni bölüm fragmanında hem izleyenleri hem de kitabından uyarlanan Gülseren Budayıcıoğlu​'nu rahatsız etti. Budayıcıoğlu'nun dizinin final yapılması için kanal ile görüştüğü ileri sürüldü.

YALI ÇAPKINI OYUNCULARI

  • Çetin Tekindor,
  • Mert Ramazan Demir,
  • Afra Saraçoglu,
  • Beril Pozam,
  • Gülçin Santırcıoğlu,
  • Buçe Buse Kahraman,
  • Diren Polatoğulları,
  • Gözde Kansu,
  • Ersin Arıcı,
  • Emre Altuğ

 

Kaynak: TGRT HABER

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Yakup 3 Eylül 2023 23:39

Çok güzel bir dizi gerçekten elinize emeğinize sağlık kolay gelsin diliyorum Ferit Korhan adlı onuncuya özellikle selamlarımı gönderiyorum seyran ablanın temiz kalbime hayranım ben kazım ağanın bu kelimesine hayranım "bilesinnn"benden bu kadar Allah yardımcınız olsun herkese selamlar

Sonraki Haber Yükleniyor...