Tgrt Haber

Yalı Çapkını Sultan kim? İrem Altuğ kimdir, kaç yaşında, instagram hesabı ne?

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
03 Mart 2023 09:55 - Güncelleme : 03 Mart 2023 17:33
Yalı Çapkını Sultan kim? İrem Altuğ kimdir, kaç yaşında, instagram hesabı ne?

İlk bölümü 23 Eylül tarihinde yayınlanan Yalı Çapkını bu akşam 16. bölümüyle izleyicisi karşısına çıkacak. Usta oyuncu kadrosuyla ve hikayesiyle dikkat çeken Yalı Çapkını dizisi her Cuma izleyicisiyle buluşuyor. Başrollerinde Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in yer aldığı dizide Sultan Hanım karakteri dikkat çekiyor. Peki, Yalı Çapkını Sultan kimdir? İrem Altuğ kimdir, kaç yaşında?

Yalı Çapkını​ her cuma saat 20:00'de izleyicisiyle buluşuyor. Bu akşam 16. bölümüyle izleyicisiyle buluşacak. Dizide her bir karakter sosyal medyada araştırılıyor. Yalı Çapkını oyuncularından dikkat çeken bir isimde Sultan Hanım oldu. Peki, Yalı Çapkını Sultan kimdir? İrem Altuğ kimdir, kaç yaşında?

YALI ÇAPKINI SULTAN KİMDİR?

Yalı Çapkını dizisinde Sultan karakteri Korhan yalısında çalışmaktadır. Sultan Hanım ile evin genç ve deli dolu torunu Ferit​ ile arkadaşlığı gün yüzüne çıkacak. Sultan'ın Dicle​ ve Fırat adında iki oğlu bulunuyor. 

İREM ALTUĞ KİMDİR?

15 Eylül 1980 doğumlu İrem Altuğ, İstanbulludur. İrem Altuğ ilkokuldayken, bir derginin çocuk güzellik yarışmasında 7-12 yaş grubu içinde birinci seçildi. Çocuk yaştan itibaren birçok reklamda rol alan Altuğ, yükseköğretim kurumunda tiyatro eğitimi alırken, yurt dışına giderek okulunu yarıda bıraktı. 5 yıl sonra Türkiye'ye dönen İrem Altuğ, birçok dizi ve filmde rol aldı.

Yalı Çapkını Sultan kim? İrem Altuğ kimdir, kaç yaşında, instagram hesabı ne?

İREM ALTUĞ DİZİLERİ

  • Şeytan Ayrıntıda Gizlidir,
  • Ihlamurlar Altında,
  • Vazgeç Gönlüm,
  • Kayıp Aranıyor,
  • Aşk Ekmek Hayaller,
  • Çukur,
  • Kalp Yarası,
  • Yalı Çapkını

 

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...