Tgrt Haber

Yalı Çapkını Suna kimdir, gerçek adı ne? Beril Pozam kimdir, kaç yaşında?

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
03 Şubat 2023 14:47 - Güncelleme : 03 Şubat 2023 16:13
Yalı Çapkını Suna kimdir, gerçek adı ne? Beril Pozam kimdir, kaç yaşında?

Hikayesi, oyunculuk performansları ve çekim açılarıyla büyük beğeni toplayan Yalı Çapkını dizisi en çok izlenen yapımlar arasında yer alıyor. Başrollerinde Afra Saraç ve Mert Ramazan Demir'in yer aldığı Yalı Çapkını dizisi sosyal medyada çok konuşulan diziler arasına girdi. Peki, doğallığı ve oyunculuk performansıyla takdir toplayan Beril Pozam kimdir?

Yalı Çapkını​ hayranları tarafından merakla takip ediliyor. Yayınlandığı günden itibaren büyük ses getiren dizinin gerçek bir hikaye olduğu belirtiliyor. Yalı Çapkını dizisi Gülseren Budayıcıoğlu​'nun bir hikayesinden uyarlanıyor. Hikayenin gerçek sahipleri ile etik kuralları çerçevesinde paylaşılmıyor. Yalı Çapkını dizisinde Suna​ karakterine hayat veren Beril Pozam​ kimdir? 

YALI ÇAPKINI SUNA KİMDİR?

İlk bölümünden itibaren izleyicinin beğenisini kazanan Yalı Çapkını dizisinde Suna karakteri başarılı oyunculuğu ile dikkat çekiyor. Yalı Çapkını dizisinde Suna karakterini Beril Pozam canlandırmaktadır. Suna karakteri Gaziantep​'te yaşayan ve hayırlı bir kısmet bekleyen genç kızdır. 

Yalı Çapkını Suna kimdir, gerçek adı ne? Beril Pozam kimdir, kaç yaşında?

BERİL POZAM KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

1995 doğumlu olan Beril Pozam, 27 yaşındadır. 1 Ocak doğumlu oyuncu Oğlak burcudur. İstanbul doğumlu olan oyuncu, üniversitede müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Tiyatro Bölümü’nden mezun oldu. Birçok tiyatro oyununda sahne teknisyeni, oyuncu, asistan ve çevirmen olarak görev almıştır.

BERİL POZAM DİZİLERİ

  • Baba,
  • Yalı Çapkını,
  • Ada Masalı 
  • Olağan Şüpheliler 
  • Akrep 
  • Afili Aşk 
  • AVM Sakini

 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...