Tgrt Haber

Yalı Çapkını Yusuf kimdir? Umut Gezer nereli, kaç yaşında? Yalı Çapkını oyuncuları!

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
11 Kasım 2022 14:16 - Güncelleme : 11 Kasım 2022 15:08
Yalı Çapkını Yusuf kimdir? Umut Gezer nereli, kaç yaşında? Yalı Çapkını oyuncuları!

Cuma günleri yayınlanan Yalı Çapkını dizisi günün en çok izlenen yapımları arasında yer alıyor. Hikayesi ve oyunculuk performanslarıyla dikkat çeken yapım yayınlandığı ilk günden itibaren sosyal medyada trend oldu. Dizide "Yusuf" karakterine hayat veren Uğur Gezer oyunculuk performansıyla dikkat çekiyor. Peki, Yalı Çapkını Yusuf kaç yaşında, nereli, hangi dizilerde rol aldı?

Her Cuma izleyicisiyle buluşan Yalı Çapkını​ dizisi, bu akşam 8. bölümüyle ekranlarda olacak. Yalı Çapkını gerçek hikayeden uyarlamadır. Yalı Çapkını Gülseren Budayıcıoğlu​'nun kitabından uyarlanmıştır. Başrollerinde usta oyuncuların yer aldığı Yalı Çapkını dizisi konusuyla da dikkat çekiyor. Peki, Yalı Çapkını umut Gezer kimdir, kaç yaşında? 

YALI ÇAPKINI YUSUF KİMDİR?

Yalı Çapkını dizisinde Yusuf karakterine genç oyuncu Umut Gezer hayat veriyor. Seyan karakterinin Gaziantep'te arkadaşı olan Yusuf, Korhan ailesinden intikam almak için İstanbul'a gelir. Ancak olaylar tahmin ettiği gibi gelişmez. 

UMUT GEZER KAÇ YAŞINDA, NERELİ?

Çanakkale doğumlu olan oyuncu 2001 doğumludur. Lise dönemini Kırklareli’de geçiren Umut Gezer, şuan İstanbul'da yaşıyor. Yalı Çapkını dizisine başlamadan önce modellik yapan Umut Gezer'in Yalı Çapkını dizisi ilk projesidir. Projeye dahil olma macerası ise fotomodellik yaptığı esnada Simge Sağın'ın klibinde dikkatleri üzerine çekti. Oyuncu basketbol ve yüzme sporuyla ilgilenmektedir. 

Yalı Çapkını Yusuf kimdir? Umut Gezer nereli, kaç yaşında? Yalı Çapkını oyuncuları!

YALI ÇAPKINI OYUNCULARI 

Halis Ağa (Çetin Tekindor),

Seyran (Afra Saraçoğlu),

Ferit ( Mert Ramazan Demir),

Hattuç (Şerif Sezer),

İfakat ( Gülçin Santırcıoğlu),

Orhan (Emre Altuğ)

YALI ÇAPKINI KONUSU NEDİR?

Ferit ve Seyran karakterlerinin farklı karakterlerinin çatışması, güveni ve birbirlerini tanıma süreçleri anlatılmaktadır. Ferit daha çok başına buyruk, her şeyi eğlenceye vuran bir karakterdir. Seyran ise okumayı çok isteyen, daha zor şartlarda büyümüş ve daha aklı başındadır. 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...