Tgrt Haber

Yalı Çapkını'nda ayrılık! Başrol oyuncusu yolları ayırıyor!

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
31 Mart 2023 09:28 - Güncelleme : 31 Mart 2023 10:45
Yalı Çapkını'nda ayrılık! Başrol oyuncusu yolları ayırıyor!

Cuma akşamlarının reyting rekorları kıran dizisi Yalı Çapkını bu akşam 26. bölüm ile izleyici karşısına çıkacak. Başrolünde Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Ferit, Seyran'dan ayrılmak istemediğini dile getirdi. Pelin ise annesinin yaptıklarını öğrenince sinir krizi geçirdi. Kulislerde dolaşan iddialar arasında başrol oyuncularından Pelin karakterinin diziden ayrılacağı yönünde.

Usta oyuncu kadrosu ve konusuyla dikkat çeken Yalı Çapkını​ dizisinin yeni bölümünde Seyran, Ferit​ ve annesinin konuşmalarını duyduktan sonra olanlara artık daha fazla dayanamayarak ayrılmak istediğini söyledi. Pelin​ ise Ferit'i tamamen kaybetmenin korkusunu yaşayacak. 

YALI ÇAPKINI'NDA BAŞROL OYUNCUSU AYRILIK SİNYALİ VERDİ

Ekranların sevilen dizisi Yalı Çapkını'nda Pelo karakterini oynayan Buçe Kahraman, sosyal medya hesabında dizideki rolü sebebiyle kötü yorumlara maruz kaldı. Duruma sinirlenen oyuncu Ezgi Şenler "Aklınızı başınıza alın artık" diyerek sitem etti. Haber Global'de yer alan habere göre, Pelin karakteriyle dikkat çeken başrol oyuncusu Buçe Buse Kahraman​ diziye veda edecek. Konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapılmadı. 

BUÇE KAHRAMAN KİMDİR?

Yalı Çapkını dizisinde rol alan Buçe Buse Kahraman, 1 Nisan 1996 yılında İzmir'de dünyaya geldi. Küçük yaşlarda oyuncu olmaya karar veren Kahraman, üniversitede 9 Eylül Güzel Sanatlar Fakültesi oyunculuk bölümüne yerleşti. İlk projesini 2017 yılında Kötü Çocuk sinema filminde Cansu karakterini canlandırarak oyunculuğa başlamıştır. Daha sonra ilk dizi projesi olan Çarpışma dizisinde Meltem karakterine hayat vermiştir. Oyuncu son olarak Yalı Çapkını dizisinde rol aldı. 

Yalı Çapkını'nda ayrılık! Başrol oyuncusu yolları ayırıyor!

Kaynak: TGRT HABER

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Şahin saricaalan 31 Mart 2023 11:00

Doğru haber mi

Sonraki Haber Yükleniyor...