Tgrt Haber

Yalı Çapkını'nda çekim hatası izleyenlerin gözünden kaçmadı!

04 May 2023 09:00 - Güncelleme : 04 May 2023 09:56
Yalı Çapkını'nda çekim hatası izleyenlerin gözünden kaçmadı!

Her bölümü en çok izlenen yapımlar arasında yer alan Yalı Çapkını'ndaki bu hata izleyenlerin gözünden kaçmadı. Yalı Çapkını'nın 30. bölümündeki hata, sosyal medyada gündem oldu.

Yönetmenliğini Burcu Alptekin'in üstlendiği, senaryosunu Mehmet Barış Günger'in kaleme aldığı Yalı Çapkını​'nın yeni bölümü sosyal medyayı salladı. İzleyicilerin gözünden ise çekim hataları kaçmadı. 

YALI ÇAPKINI'NIN SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Seyran​ ve Ferit​ boşanma kağıtlarını imzalar ve Halis Ağa​ Seyran’ı kovmaktan beter eder. Saffet Ağa, Kazım ve Tarık​ yalıdan Seyran’ı alırlar. Tarık’ı gören ve onun durumdan istifade geldiğini anlayan Ferit çılgına döner ve Tarıkla kavga eder. Seyran gittikten sonra öfkesini içinde tutamayan Ferit, hem Halis Ağa hem de Orhan’la tartışır. Kafasını dağıtmak için kendini dışarı atan Ferit’in halini gören İfakat, Zerrin’e haber vermekte gecikmez. Zerrin ise Pelin’i Ferit’in peşine düşmesi için ikna eder. Kazım ise Seyran’ın muvafakatname imzaladığını duyunca hıncını yine ondan çıkarır. Saffet’le Suna nikah hazırlıkları yaparken Suna beklemediği bir manzarayla karşılaşır. Ferit’in gece çıkması başına dert olurken, Seyran’ı görmek için yaptığı son hamlede de beklemediği bir cevap alır.

YALI ÇAPKINI'NDA ÇEKİM HATASI İZLEYENLERİN GÖZÜNDEN KAÇMADI!

Onedio'da yer alan bilgilere göre; Seyran'ın evden gitmesine sinirlenen Ferit, ailesine bunun hesabını sordu. Bu sırada Ferit ile babasının sahnesinde arkadan görünen kameraman izleyicilerin gözünden kaçmadı. 

Yalı Çapkını'nda çekim hatası izleyenlerin gözünden kaçmadı!

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...