Tgrt Haber

Yalı Çapkını'nın Halis Ağa'sının oğlu ünlü yönetmen çıktı!

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
17 Mart 2023 16:14 - Güncelleme : 17 Mart 2023 17:24
Yalı Çapkını'nın Halis Ağa'sının oğlu ünlü yönetmen çıktı!

Yalı Çapkını dizisinde Halis Ağa'ya hayat veren usta oyuncu Çetin Tekindor'un meğer oğlu da ünlüymüş. Yalı Çapkını dizisinde Halis Ağa karakteriyle büyük beğeni toplayan Çetin Tekindor'un eski eşi de oyuncu. Çetin Tekindor, oyuncu Zerrin Tekindor ile evliydi. çiftin oğlunun mesleğini öğrenince çok şaşıracaksınız.

Çetin Tekindor​, 1989 yılında evlendiği oyuncuZerrin Tekindor​'dan 1999 yılında boşandı. Dost olarak hayatlarına devam eden iki usta ismin Hira Tekindor adında bir de oğlu bulunuyor. Peki, Çetin Tekindor'un ve Zerrin Tekindor'un oğlu ne iş yapıyor?

YALI ÇAPKINI​'NIN HALİS AĞASI'NIN OĞLU YÖNETMEN ÇIKTI 

Yalı Çapkını dizisinde ağayı oynayan Çetin Tekindor'un oğlunun kim olduğunu biliyor musunuz? Oyunculuk performansı, ses tonu ve karakteriyle beğeni toplayan usta oyuncunun Yalı Çapkını dizisinden sonra yeniden gündeme gelmesiyle birlikte hayatı araştırılıyor. Çetin Tekindor ve Zerrin Tekindor'un, Hira Tekindor adında bir oğulları var. Anne ve babası gibi Hira Tekindor da tiyatroya gönül verdi. Hira aynı zamanda yönetmenlik de yapıyor. 

Yalı Çapkını'nın Halis Ağa'sının oğlu ünlü yönetmen çıktı!

HİRA TEKİNDOR KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

23 Eylül 1989 Ankara doğumlu Hira Tekindor, Türk tiyatro ve kısa film yönetmeni, çevirmendir. Tekindor, 2006 yılında, lisedeki plastik sanatlar dersi için yönettiği, senaryosunu Çetin Tekindor'un yazdığı, 5 dakikalık Örümcek adlı kısa filmle, Uluslararası Şili Kısa Film Festivali'nde 'En İyi Film' ödülüne değer görüldü.2007 yılında İngiltere'de bulunan The University of Kent'in "Film Studies" bölümüne kabul edildi,

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...