Tgrt Haber

Yalı Çapkını'nın İfakat'i evliliğiyle ilgili gerçeği ilk kez açıkladı! Herkes sadece tarihe takıldı!

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
25 Nisan 2023 10:53 - Güncelleme : 04 May 2023 09:11
Yalı Çapkını'nın İfakat'i evliliğiyle ilgili gerçeği ilk kez açıkladı! Herkes sadece tarihe takıldı!

Yalı Çapkını dizisinde İfakat karakterini oynayan Gülçin Santırcıoğlu, konuk olduğu programda evliliğine dair özel açıklamalara bulundu.

Cuma akşamlarının reyting rekorları kıran dizisi Yalı Çapkını​'nda İfakat karakterini oynayan Gülçin Santırcıoğlu, hem oyunculuk performansıyla beğeni toplarken hem de özel hayatıyla merak ediliyor. Özel hayatını gizli tutan oyuncu açıklamalarıyla şaşırtı. 

YALI ÇAPKINI İFAKAT'TAN EVLİLİK​ İTİRAFI

CNN Türk'te yer alan habere göre, ünlü oyuncu Gülçin Santırcıoğlu eşi ile nasıl tanıştığını ve evlilik yolculuğuna dair dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Santırcıoğlu, "Havada da niyetimde de, ne sevgili ne aşk yoktu. Tatilim devam ederken, ikinci lokasyon olarak Kaş​'a geçtim. Arkadaşım Özge, 'Doktor var, mühendis var. Gel çok güzel vakit geçirirsin' dedi. Önce 'Biz bir mühendisle ne konuşacağız Özge?' dedim. İşte biz böyle tanıştık. Utku 10 gün sonra bana taşındı. Evde çok konuşuruz, sohbet ederiz. İstiklal Caddesi'nde Nüfus Müdürlüğü'nde evlendik" dedi.

Yalı Çapkını'nın İfakat'i evliliğiyle ilgili gerçeği ilk kez açıkladı! Herkes sadece tarihe takıldı!

GÜLÇİN SANTIRCIOĞLU KİMDİR?

TGRT Haber'de yer alan bilgilere göre; 25 Temmuz 1977 doğumlu Gülçin Santırcıoğlu İzmirlidir. Oyuncu Dokuz Eylül Üniversitesi Konservatuvarı Sahne Sanatları Opera Şan Bölümünden mezun olduktan sonra konserler vermeye başladı. Daha sonra oyuncu olmaya karar veren Santırcıoğlu'nun ilk sinema filmi olan Türev, 2005 Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde en iyi film ödülünü kazandı. Ekran macerasına Elveda Rumeli dizisiyle başlayan oyuncu peş peşe ekranda birçok dizide rol aldı.

 

 

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...