Tgrt Haber

Yaprak Dökümü'nün efsane gelin ve kaynanası yıllar sonra buluştu! Espriler havada uçuştu

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
17 Ağustos 2023 11:16 - Güncelleme : 17 Ağustos 2023 13:14
Yaprak Dökümü'nün efsane gelin ve kaynanası yıllar sonra buluştu! Espriler havada uçuştu

Başrolünde Halil Ergün, Deniz Çakır, Fahriye Evcen ve Gökçe Bahadır gibi isimlerin yer aldığı Yaprak Dökümü dizisinde unutulmayan karakterler arasında Cevriye kaynana yer aldı. Dizide anlaşamayan 2 karakter gerçek hayatta sıkı dost oldu.

Bir dönem damga vuran dizi Yaprak Dökümü, tekrarlarıyla bile konuşulmayı başarıyor. Dizide Fikret ve kayınvalidesi Cevriye'nin sahneleri sosyal medyada yıllar geçsede dolaşmaya devam ediyor. İki oyuncu yıllar sonra buluştu, sosyal medyada yorumlar peş peşe geldi. 

YAPRAK DÖKÜMÜ'NÜN UNUTULMAZ KARAKTERLERİ BİR ARAYA GELDİ 

Yaprak Dökümü dizisinde Bennu Yıldırımlar​ Fikret; Güler Ökten ise Cevriye karakterini oynadı. Dizide anlaşamayan gelin ve kaynanayı oynayan iki oyuncu, gerçek hayatta ise sıkı dost. Sık sık birlikte fotoğraf paylaşan oyuncuların son görüntüsüne yorum yağdı. 

Yaprak Dökümü'nün efsane gelin ve kaynanası yıllar sonra buluştu! Espriler havada uçuştu

YAPRAK DÖKÜMÜ NE ZAMAN ÇEKİLDİ?

Yaprak Dökümü'nün ilk bölümü 13 Eylül 2005 tarihinde yayınlanırken toplam 174 bölümle final yaptı. Dizinin final bölümü ise 29 Aralık 2010 tarihinde ekranda yer aldı.  Beylerbeyi'nde çekilen dizi, oyuncu kadrosuyla da çok konuşuldu. Neslihan Atagül, Halil Ergün, Bennu Yıldırımlar, Fahriye Evcen ve Gökçe Bahadır gibi isimler dizide rol aldı. 

 

 

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...