Tgrt Haber

Yargı'dan gözyaşlarına boğan sezon finali fragmanı: Ilgaz ile gerçeği duayen isim paylaştı!

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
06 May 2023 11:00 - Güncelleme : 08 May 2023 11:12
Yargı'dan gözyaşlarına boğan sezon finali fragmanı: Ilgaz ile gerçeği duayen isim paylaştı!

Büyük ilgiyle izlenen Yargı dizisi bu pazar sezon finali bölümü ile ekranda olacak. Çok konuşulacak sezon finalinden duygu yüklü ikinci tanıtım yayınlandı. Ilgaz'ın cenaze sahnesi izleyicileri gözyaşlarına boğdu. Yargı ile ilgili detayı ise ünlü isim verdi.

Normal şartları bu sezon final yapması planlanan dizi Yargı​'nın reytingleri yüksek olunca sezon finali çekildi. Sezon finali fragmanı yayınlanan dizide Ilgaz​'ın cenaze sahnesi gözyaşlarına boğdu. Herkez Ilgaz ölecek mi? sorusunu araştırırken, duayen gazeteci konuyla ilgili yazısını yazdı. 

YARGI'DA ILGAZ ÖLECEK Mİ?

Yargı'nın sezon finali fragmanı yayınlandı. Fragmanda başrol oyuncusu Ilgaz'ın ölüm cenaze sahnesi izleyenleri şaşırttı. Final kararını değiştirip sezon finali yapacak dizi Yargı'dan Ilgaz karakterinin ayrılıp ayrılmayacağı merak konusu oldu. Gazeteci Birsen Altuntaş'ın sayfasında paylaştığı yazıda senarist Sema Ergenekon​'a övgüler dizerken Ilgaz'sız Yargı'nın olamayacağını vurguladı.

Yargı'dan gözyaşlarına boğan sezon finali fragmanı: Ilgaz ile gerçeği duayen isim paylaştı!

YARGI'DA FİNAL SON ANDA DEĞİŞTİ!

Final yapacağı konuşulan Yargı dizisi ile ilgili yeni karar geldi. Yargı, 3. Sezona da devam edecek. “Yargı” dizisiyle ilgili merakla beklenen 3. sezon haberini Sema Ergenekon duyurdu. Kanal D “Yargı 3. sezonda da sizlerle” mesajıyla fenomen dizinin yeni sezonda da süreceğini ilan etti. Pazar akşamları seyirciyle buluşan “Yargı” 14 Mayıs’taki seçim süreci nedeniyle 63. bölümünde sezon finali yapacak. Pınar Deniz​ ve Kaan Urgancıoğlu’nun başrol oynadığı dizinin 63. bölüm finali yine seyirciyi şaşırtacak şekilde bitecek.

YARGI SEZON FİNALİ FRAGMAN!

Kaynak: TGRT HABER

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Mektem 7 Mayıs 2023 21:55

Ilgaz sız bir yargı düşünülmez.Eğer Ilgaz ölürse 3.sezon izlenmez ben kendi adıma söylüyorum.

Fisun 7 Mayıs 2023 08:48

Çok severek izliyoruz lütfen ılgaz ÖLMESIN

Sonraki Haber Yükleniyor...