Tgrt Haber

Yarın 30 Ağustos resmi tatil olması sebebiyle borsa kapalı olacak

Editör: Sumru Tarhan / Kaynak: TGRT Haber
29 Ağustos 2024 15:52 - Güncelleme : 29 Ağustos 2024 15:59
Yarın 30 Ağustos resmi tatil olması sebebiyle borsa kapalı olacak

Zafer Bayramı nedeniyle yarın resmi tatil sayılırken birçok kamu kuruluşu hizmet vermeyecek. Borsada işlemleri takip edenler ise yarın borsa kapalı mı, açık mı araştırırken hizmet durumu ve saatleri gündeme geldi.

Yarın banka, sağlık ocakları, hastaneler gibi kamu kuruluşları kapalı olurken Borsa İstanbul​'un açık olup olmadığı da merak edilenler arasında yer aldı.

30 Ağustos​ bu sene Cuma gününe denk geliyor.

YARIN BORSA AÇIK MI, KAPALI MI 30 AĞUSTOS?

Cuma günü ülkemizde Zafer Bayramı​ kutlanırken resmi tatil​ olmasından dolayı borsa kapalı olacak. İşlem yapacak olanlar ilk iş gününde işlemlerine devam edebilecek.

Yarın 30 Ağustos resmi tatil olması sebebiyle borsa kapalı olacak - 1. Resim

30 AĞUSTOS BANKALAR​ AÇIK MI 2024?

Bu yıl Cuma gününe denk gelen 30 Ağustos'ta çeşitli kutlamalar ve etkinlikler düzenlenecek. Yurdumuzun her yerinde coşkuyla kutlama yapılırken resmi tatil olması sebebiyle bankalar açık olmayacak.

Yarın 30 Ağustos resmi tatil olması sebebiyle borsa kapalı olacak - 2. Resim

30 AĞUTOS RESMİ TATİL Mİ OLUYOR?

1922 yılında Dumlupınar'da Atatürk'ün başkumandanlığında başarı ile sonuçlanan Büyük Taaruz'u andığımız 30 Ağustos Türkiye ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde kutlanan ulusal ve resmi bir tatildir.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...