Tgrt Haber

Yasak Elma Selen kimdir, kaç yaşında? Yasak Elma Selen gerçek adı ne? Pelin Orhuner instagram hesabı!

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
23 Ocak 2023 11:48 - Güncelleme : 23 Ocak 2023 12:38
Yasak Elma Selen kimdir, kaç yaşında? Yasak Elma Selen gerçek adı ne? Pelin Orhuner instagram hesabı!

Bu akşam 163. bölümüyle ekrana gelecek Yasak Elma dizisine katılan Selen karakteri araştırılıyor. Başrolünde Eda Ece, Şevval Sam, Sevda Erginci gibi isimlerin yer aldığı Yasak Elma'ya son katılan karakter Selen oldu. Peki, Yasak Elma Selen kimdir, kaç yaşında? Yasak Elma Selen gerçek adı ne? Pelin Orhuner instagram hesabı!

Her pazartesi izleyiciyle buluşan Yasak Elma​, 6. sezonu ile final yapmaya hazırlanıyor. Yeni oyuncuların dahil olduğu Yasak Elma dizisi sahneleri ve oyunculuk performansıyla beğeni toplamaya devam ediyor. Yasak Elma dizisine Selen karakter diziye dahil olan Pelin Orhuner araştırılmaya başlandı. Peki, Yasak Elma Selen kimdir, kaç yaşında? Yasak Elma Selen gerçek adı ne? Pelin Orhuner instagram hesabı!

YASAK ELMA SELEN KİMDİR?

 Yasak Elma dizisine dahil olan Selen karakteri, Sedai'nin kuzenidir. Eğlenceli bir kişiliğe sahip Selen'in tek istediği şarkıcı olmaktır. Albüm çıkarmak isteyen Selen, herkesi yeni maceralara sürükleyecek. 

Yasak Elma Selen kimdir, kaç yaşında? Yasak Elma Selen gerçek adı ne? Pelin Orhuner instagram hesabı!

PELİN ORHUNER KİMDİR?

1988 doğumlu Pelin Orhuner, aslen Mersinlidir.  İlköğretim ve lise öğrenimini Manisa'da tamamlayan oyuncu, yüksek öğrenim için İstanbul'a geldi. Tanınmaya başladığı ilk yıllarda sunuculuk yapan Orhuner'in ilk rolü 2009 senesinde Kavak Yelleri dizisiyle olmuştur. 2012 yılında “Bir Hikâyem Var” filmiyle ilk beyaz perde deneyimini yaşamıştır. Daha sonra oyuncu peş peşe birçok dizi ve film projesinde rol aldı. 

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...