Tgrt Haber

Yasak Elma Selim kimdir, kaç yaşında? Emre Kızılırmak eşi, instagram hesabı!

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
23 Ocak 2023 16:13 - Güncelleme : 23 Ocak 2023 17:40
Yasak Elma Selim kimdir, kaç yaşında? Emre Kızılırmak eşi, instagram hesabı!

6. sezonuyla izleyicisiyle buluşan Yasak Elma dizisine doktor Selim karakteriyle Emre Kızılırmak dahil oldu. Başrolünde Eda Ece, Şevval Sam ve Sevda Erginci gibi isimlerin yer aldığı Yasak Elma dizisi bu akşam 163. bölümüyle izleyicisiyle buluşacak. Peki, Yasak Elma Selim gerçek adı nedir? Yasak Elma Selim kimdir? Emre Kızılırmak instagram hesabı, eşi!

Yasak Elma​ dizisine Selim karakteriyle dahil olan Emre Kızılırmak, Best Model of Turkey 2007'de ikinci olduktan bir süre modellik​ mesleğini icra etti. 2008'de Güney Kore'de düzenlenen Manhunt International erkek güzellik yarışmasında "Dünya'nın En İyi Podyum Mankeni" seçildikten sonra oyunculuk​ kariyerine başladı. 

YASAK ELMA SELİM KİMDİR?

Yasak Elma dizisine bu sezon dahil olan Selim karakteri, herkese yardım etmeye çalışan doktordur. Hastanenin sahibi olmasına rağmen acilde çalışan Selim hastaları tarafından sevilir. 

EMRE KIZILIRMAK KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

Yasak Elma Selim karakterinin gerçek adı Emre Kızılırmak oldu. Emre Kızılırmak, 9 Mart 1983 Ankara doğumludur. Kariyerinin başlarında modellik yapan oyuncu, aslen Sivaslıdır. Eskişehir'e giderek Anadolu Üniversitesi Spor Akademisi Rekreasyon Bölümü'nden mezun olan Kızılırmak, dizi sektörüne geçiş yaptı. 2012 yılında Efes Kızları'ndan Sevda Bayraktar ile evlenen Emre Kızılırmak'ın 1 oğlu bulunuyor.

Yasak Elma Selim kimdir, kaç yaşında? Emre Kızılırmak eşi, instagram hesabı!

EMRE KIZILIRMAK DİZİLERİ

Aşk Bir Hayal,

Dedektif Memoli,

Kara Para Aşk,

Bir Deniz Hikayesi,

Hekimoğlu,

Alparslan:Büyük Selçuklu,

Yasak Elma

 

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Mustafa17 Nisan 2023 20:05

Çok güzel bir dizi

Sonraki Haber Yükleniyor...