Tgrt Haber

Yaz Şarkısı Kemal kimdir? Mustafa Mert Koç kaç yaşında, instagram hesabı ne?

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
09 Temmuz 2023 15:22 - Güncelleme : 09 Temmuz 2023 15:49
Yaz Şarkısı Kemal kimdir? Mustafa Mert Koç kaç yaşında, instagram hesabı ne?

Başrolü Nilsu Berfin Aktaş ile paylaşacak Mustafa Mert Koç, dizide Kemal karakterini oynayacak. Son olarak Bir Peri Masalı dizisinde izleyiciyi karşısına çıkan oyuncunun yeni karakteri merak ediliyor.

Başrolünde Alina Boz​'un yer aldığı Bir Peri Masalı dizisinde rol alan oyuncu, bu akşam ilk bölümü yayınlanacak Yaz Şarkısı​ dizisinde başrolü Nilsu Berfin Aktaş​ ile paylaşacak. 

YAZ ŞARKISI KEMAL​ KİMDİR?

Son yıllarda kaybettiği popülerliğini yeniden yakalamaya çalışan ünlü bir şarkıcıdır. Nerede akşam orada sabah yaşayan, umursamaz bir adamdır. Her zaman sıradan bir çalışan olarak gördüğü Yaz’ı farklı görmesini, duymasını sağlayan şey Murat’ın sonunu düşünmeden yaptığı bir hamlenin sonucudur. O güne kadar Kemal’in kendisini fark etmesi için çabalayan Gülbeyaz sonunda amacına ulaşır.

Yaz Şarkısı Kemal kimdir? Mustafa Mert Koç kaç yaşında, instagram hesabı ne?

MUSTAFA MERT KOÇ KİMDİR?

Mustafa Mert Koç 14 Mayıs 1994 yılında Ankara’da dünyaya gelmiştir. Üniversitede Siyaset Bilgisi Fakültesinden mezun olup, Amerika’da ve Türkiye’de özel olarak oyuncu koçlarından eğitim almıştır. 'Yeter' adlı dizide canlandırdığı ‘’Mert’’ karakteriyle oyunculuk kariyerine başlamıştır.

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...