Tgrt Haber

Yıldırım Bekçi kimdir, kaç yaşında, nereli? Yıldırım Bekçi eşi kim?

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
08 Nisan 2023 16:02 - Güncelleme : 08 Nisan 2023 16:28
Yıldırım Bekçi kimdir, kaç yaşında, nereli? Yıldırım Bekçi eşi kim?

Şarkılar Bizi Söyler cumartesi günleri ekranda yer alıyor. Sunuculuğunu Hüsnü Şenlendirici, Sibel Can ve Hakan Altun'un üstlendiği programda değerli sanatçılar izleyenlere müzik ziyafeti yaşatıyor. Şarkılar Bizi Söyler'in bu haftaki konukları arasında Yıldırım Bekçi yer alıyor.

Şarkılar Bizi Söyler, Türk Sanat Müziği​ şarkıları konsepti ile izleyenlere unutulmaz bir gece yaşatacak. Her birbirinden değerli konukların yer aldığı programdaki isimler merak ediliyor. Bu haftanın konuğu Yıldırım Bekçi, unutulmaz şarkılar ve eşsiz sesiyle merak ediliyor. 

YILDIRIM BEKÇİ KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

1959 doğumlu Yıldrıım Bekçi, Samsunludur. Uzun yıllar TRT radyosunda çalışan Bekçi, müzik yaşamına 1974 yılında Samsun​ Musiki Cemiyeti’nde başladı. Burada Cavit Ersoy’dan müzik eğitimi aldı ve Taner Çağlayan şefliğindeki koroda iki yıla yakın bir süre görev yaptı. 1989’da TRT İstanbul Radyosu’na atandı ve 1990 yılında tek albümü olan "Düşündüğüm Biri Var" albümünü çıkarttı. Bu dönemde 1994 yılında Denizciler Geliyor adlı dizide oynayan Bekçi, peş peşe birçok rolde yer aldı.1998’de özel işleri nedeniyle kendi isteğiyle İstanbul Radyosu’ndan ayrıldı ve müzik çalışmalarına sahnelerde devam etti. Yıldırım Bekçi kendisinden 30 yaş küçük aynı koroda yer aldığı arkadaşıyla evlendi. 

Yıldırım Bekçi kimdir, kaç yaşında, nereli? Yıldırım Bekçi eşi kim?

YILDIRIM BEKÇİ ŞARKILARI

Özlediğim Şarkısın,

Yüreğimde Bir Şey Var,

Ne Yeşili Ne Siyahı,

Bu Gece Rahat Uyurum,

Hiç Düşündün mü?

Elveda Deyip De,

Hasret Olmasın

Kaynak: TGRT HABER
Sonraki Haber Yükleniyor...