Tgrt Haber

Armağan Çağlayan'ın sağlık durumu nasıl? Kansere yakalanan ünlü sunucunun son durumu!

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
24 Aralık 2022 16:44 - Güncelleme : 24 Aralık 2022 17:17
Armağan Çağlayan'ın sağlık durumu nasıl? Kansere yakalanan ünlü sunucunun son durumu!

Akciğer kanserine yakalandığını sosyal medya hesabından duyuran sunucu, gazeteci Armağan Çağlayan büyük ilgi gören youtube kanalına veda ettiğini "Artık YouTube'a veda zamanı…. Doktor işlerinizi azaltın, biraz kendinize zaman ayırın dedi…" sözleriyle duyurdu.

Youtube​ platformunda ağırladığı konuklarla sohbet havasında bir içerik çeken Armağan Çağlayan​, kısa sürede geniş bir kitleye ulaştı. Bu süreçte akciğer kanserine yakalandığı açıklayan Armağan Çağlayan yayınladığı paylaşımla youtube kanalına veda ettiğini açıkladı. Peki, Armağan Çağlayan'ın son sağlık durumu​ nasıl? 

ARMAĞAN ÇAĞLAYAN SON SAĞLIK DURUMU NASIL?

Akciğer kanserine yakalandığını açıklayan Armağan Çağlayan bu ayın başında ciddi bir ameliyat geçirdi. Taburcu olduktan sonra hastalığının sürecinden bahseden Çağlayan,  "Gerçekten erken teşhis hayat kurtarıyormuş. 6 ay sonra gelmiş olsam belki farklı bir tablo olacaktı. Hocalarımızın dikkati çok önemliydi. Görecek günümüz, yiyecek ekmeğimiz varmış. Hiç korkmadım ve aklıma ölmek gelmedi ancak acı çekmekten korktum. Başkasının başına gelince 'ölecek' diyoruz ama insanın kendi başına gelince öyle olmuyormuş. Yoğun bakımda güzel anılarım oldu. Doğru kararın, teşhisi koyan ekibe teslim olmak olduğuna karar verdim" dedi. Son olarak sosyal medya hesabından uuzn süredir içerik ürettiği youtube kanalına dinlenmek için bir süreliğine ara verdiğini açıkladı. 

Armağan Çağlayan'ın sağlık durumu nasıl? Kansere yakalanan ünlü sunucunun son durumu!

 

ARMAĞAN ÇAĞLAYAN'DAN DİKKAT ÇEKEN BİR HABER 

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Armağan Çağlayan, artık YouTube kanalı için içerik üretmeyeceğini duyurdu. Bir yazı paylaşan Çağlayan, "Bu fotoğraflar, dün son kez yaptığımız YouTube çekimlerinden. Siz şubat ayı ortasına kadar izleyebileceksiniz, ama biz dün son kez çekim yaptık. Artık YouTube’a veda zamanı… 

Doktor işlerinizi azaltın, biraz kendinize zaman ayırın dedi… Bugüne kadar YouTube programlarımıza gösterdiğiniz ilgiye çok teşekkür ederiz… Bir gün başka maceralarda tekrar görüşmek ümidiyle… Her şey için çok teşekkürler… Minnettarız” notunu düştü. 

Armağan Çağlayan'ın sağlık durumu nasıl? Kansere yakalanan ünlü sunucunun son durumu!

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...