Tgrt Haber

Yunan havayolları şirketi Aegean, Tel Aviv ve Beyrut'a uçuşlarını iptal etti

Editör: Sumru Tarhan / Kaynak: TGRT Haber
03 Ağustos 2024 00:31 - Güncelleme : 03 Ağustos 2024 00:37
Yunan havayolları şirketi Aegean, Tel Aviv ve Beyrut'a uçuşlarını iptal etti

İran ile İsrail arasında devam eden gerginlik sürerken havayolları uçuşlarını iptal etti. Bugün THY ve A Jet, İstanbul-Tahran uçuşlarını iptal etmişti. Tel Aviv ve Beyrut seferleri neden iptal edildi son dakika merak edildi.

Tüm dünyanın gündeminde yer alan İran​ - İsrail arasındaki gerginliğin devam etmesiyle beraber savaş​ mı çıkacak, İsrail ile İran savaşa mı giriyor gibi sorular gündeme gelirken savaş iddiaları ortaya atıldı.

TEL AVİV​ VE BEYRUT​ UÇAK SEFERLERİ İPTAL Mİ EDİLDİ, NEDEN SON DAKİKA?

İran'da karışıklık sürerken Yunan havayolları şirketi Aegean, Tel Aviv ve Beyrut'a uçuş seferlerini durduğunu açıkladı. Yapılan açıklama şöyle oldu:

"Orta Doğu'daki son gelişmeler nedeniyle, Tel Aviv'deki Ben Gurion Uluslararası Havalimanı'na tüm uçuşlarımız 6 Ağustos 2024'e kadar, Beyrut'taki Rafik Hariri Uluslararası Havalimanı'na uçuşlarımız ise 8 Ağustos 2024'e kadar askıya alınmıştır"

Yunan havayolları şirketi Aegean, Tel Aviv ve Beyrut'a uçuşlarını iptal etti - 1. Resim

THY TAHRAN UÇUŞLARINI İPTAL ETMİŞTİ

İsrail ile İran arasındaki gerilim tırmanırken İran Dini Lideri Ali Hamaney İsrail'e "en ağır karşılığı" sözünü vermesinin ardından savaş iddiaları da konuşuldu.

THY İstanbul kalkışlı 4 Tahran seferini, A Jet ise Sabiha Gökçen Havalimanı ve Esenboğa Havalimanı'ndan yapılacak olan seferlerini iptal ettiğini duyurmuştu.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...